Peeling revitalitzant PRX-T33

Un nou concepte de Biorevitalització sense agulles

Peeling revitalitzant PRX-T33

El PRX-T33 és una alternativa al peeling superficial, ja que ofereix els mateix resultats il·luminadors i revitalitzadors d'un peeling però "sense pelar" (és a dir, sense eliminar capes de la dermis).

És un tractament que a diferència d'altres tècniques de revitalització no requereix infiltrar les substàncies amb microinjeccions, sinó que es tracta d'un procediment de bio revitalització que s'aplica de manera tòpica i es pot aplicar en totes les èpoques de l'any donat que no és fotosensibilizant i en tot tipus de pells.

Consisteix en l'aplicació d'una combinat de TCA (àcid tricoloacético) al 33% amb aigua oxigenada que afavoreix l'estimulació dels fibroblasts (cèl·lules i factors de creixement) sense generar inflamació ni dany a la pell.

El PRX-T33 és un tractament indicat per millorar la flacciditat del teixit i actuar com revitalitzant cutani millorant notablement l'aparença de la pell. Així mateix es pot indicar per al tractament de les estries, el melasma i les cicatrius de varicel·la i acne.

També es recomana el seu ús com a coadjuvant dels tractaments amb làser i radiofreqüència, ja que potencia els resultats d'aquests tractaments.
I s'utilitza com a tractament de base per a aquells pacients que se sotmeten a teràpia amb fils, vitamines i PRP.

Una sola sessió és suficient apra aconseguir un efecte flaix de bellesa en el reostro, encara que es pot completar amb un tractament RICH per dotar un plus de vitamines, aminoàcids, minerals i antioxidants.