Àcido polilàctic

Fermesa de la cara

Àcido polilàctic

Amb el pas del anys, i com a resultat d’un procés natural, la pell perd el seu aspecte llis, fi i juvenil, afavorint l’aparició de signes de flacciditat i arrugues. Igualment, el teixit adipós es redueix, i com a resultat visible provoca un aprimament de la cara. 

La infiltració d’àcid polilàctic aconsegueix allisar les arrugues, i per tant, proporcionar un efecte rejovenidor.

Entre les propietats de l’àcid polilàctic s’ha de destacar que és bio compatible i biodegradable, per tant no existeix risc de produir al•lèrgia.

Procediment

Es un tractament especialment indicat en els casos de pells que han perdut volum degut a l’envelliment, i presenten arrugues profundes o solcs. També està igualment indicat en cas de cicatrius deprimides u altres tipus de defectes de volum a la pell.

Abans de cada sessió és necessari efectuar una neteja de la zona a tractar. Després, s’hi fan unes petites infiltracions d’àcid polilàctic. Aquestes infiltracions es fan per via subcutània i actuen a les capes més profundes de la pell.

Passats tres mesos, es torna a citar al pacient i se li practica una segona sessió d’infiltracions. Normalment dos sessions són suficients per obtenir els resultats desitjats. En cas de ser necessària una tercera sessió, es faria als 6 mesos d’haver començat el tractament.

Més informació sobre Àcido polilàctic

Hospitalització

Recomanacions Preoperatori

Anestèsia

Cures Posteriors

Preguntas més freqüents