El Dr. Planas entre els 100 millors metges

El Dr. Planas entre els 100 millors metges

El Dr. Planas, distingit per Forbes com un dels especialistes en cirurgia plàstica més prestigiosos d'Espanya.

El Dr. Jordi Planas, cirurgià plàstic i director mèdic de Clínica Planas, és un dels especialistes en cirurgia i medicina estètica més destacats del país. Així ho constata la revista Forbes, que en el seu últim número publica una llista amb els 100 metges més prestigiosos de més de 20 especialitats, entre elles: Cardiologia, Oncologia, Medicina Interna, Ginecologia, Oftalmologia, Neurologia, Pneumologia, Traumatologia o Cirurgia Plàstica i reparadora. La llista contempla metges de diferents ciutats: Madrid, Barcelona, ​​la Corunya, Valladolid, Salamanca, Màlaga, Còrdova o València.

En el cas de Barcelona, ​​la llista compta amb 11 metges i cirurgians que exerceixen en hospitals de referència, tant en la sanitat pública com privada. A l'àrea de cirurgia i medicina estètica, Barcelona és una de les ciutats més punteres i, en aquest sentit, el Dr. Jorge Planas és un dels tres metges més ben considerats.

Les innovacions del Dr. Planas

El Dr. Jordi Planas té un tarannà innovador i, entre els instruments desenvolupats per aquest, destaquen el Capsulotomus, Capsuloblast i Nanofat Planas Kit, a més de la creació de tècniques com ultrasons externs per a tractament i prevenció de la contractura capsular en implants mamaris; tècnica mixta de liposucció i lipoescultura; làmina de regeneració dèrmica en Rinoplàstia; augment de mames amb greix de la mateixa pacient; criopreservació de cèl·lules mare del greix de liposucció o desenvolupament del Phytocutan, actiu de calèndula foto-estimulada per al tractament de cicatrius i èczemes.

Recentment, ha introduït a Espanya l'ús de la rinoplàstia ultrasònica, tècnica que suposa un gran avanç en aquest tipus d'operacions a causa de la seva precisió en el remodelat de l'os i la seva menor traumatisme i que es tradueix en una absència d'hematomes, de dolor i en una recuperació més ràpida per al pacient.

El Dr. Jordi Planas ha realitzat més de 200 conferències i ha publicat més de 50 articles científics, a més de 10 llibres sobre l'especialitat.
Acreditacions Principals