Sinologia i patologia mamària

La salut de la dona és el més important

Sinologia i patologia mamària


El concepte de Sinologia de Clínica Planas engloba l’estudi total i integrador de la mama normal i patològica, basant-se en la necessitat d’integrar totes les especialitats relacionades, i d’aquesta manera obtenir una formació específica que resolgui els problemes cada vegada més freqüents relacionats amb la mama.

El tractament de les afeccions mamàries precisa d’una visió global i multidisciplinar. D’aquesta manera, a més d’un expert equip de cirurgians plàstics, cirurgians mamaris, radiòlegs, anatomopatòlegs amb formació sinològica, la Unitat compta amb especialistes en psicooncologia, fisioteràpia, medicina física i rehabilitació, a més de consell genètic.

Els objectius de la Unitat de Sinologia són:

- Control de dones sanes amb finalitat de diagnòstic precoç.
- Estudi preoperatori de pacients que se sotmeten a cirurgia mamària amb finalitat estètica o reparadora.
- Diagnòstic i tractament de la Patologia Benigna.
- Diagnòstic del càncer de mama mitjançant la tècnica de microbiopsia guiada per estereotàxia.
- Cirurgia mamària guiada per Ecografia. L’ecografia intraoperatòria, permet localitzar la lesió no palpable al quiròfan, a través de la imatge ecogràfica, i extirpar-la a temps real.
- Tractament del càncer de mama amb enfocament multidisciplinar i amb especial èmfasi a l’aplicació de les tècniques de Cirurgia Plàstica (Oncoplàstica, reconstrucció).
- Seguiment de pacients de risc, domes intervingudes per cirurgia estètica i malaltes tractades per càncer de mama.La fórmula consisteix en sumar esforços i coneixements per multiplicar els resultats. D’aquí neix la nova unitat de cirurgia conjunta de Clínica Planas, basada en un nou procediment de treball. Multidisciplinar i d’estreta col•laboració entre els millors professionals de cada especialitat.

Més informació sobre Sinologia i patologia mamària

Unitat de Reconstrucció

Unitad de cirurgia preventiva

Unitat de seguiment de pacients operades i seqüeles

Teràpia de suport a la pacient i familiars