Estudi i Diagnòstic facial

Poseu-vos en les nostres mans, nosaltres li tenim cura i assessorem per aconseguir els objectius.

Estudi i Diagnòstic facial

El nostre especialista en Estètica facial i Estudi de la pell, l'assessorarà i li farà, una avaluació, diagnòstic i proposta de tractament integral facial personalitzat, basant-se en diferents marcadors, com l'edat, qualitat de la pell i estructura facial, i amb l'objectiu de millorar la qualitat de la pell i retornar la joventut a la cara.

El rostre és el mirall de l'ànima i, com a tal, cal treure-li brillantor perquè rellueixi. Reparar una pell madura, mantenir la bellesa d'una pell jove o valorar què és el que cal tractar per millorar la pell de la cara, és l'objectiu de l'Estudi i Diagnòstic facial que vam realitzar a la Clínica Planas. Un diagnòstic infal·lible per a una proposta de tractament facial global personalitzat.


Avui dia, però, ja no és solament l’edat la que ens empeny a seguir un tractament antienvelliment. Els joves són cada vegada més conscients del valor de tenir una pell sana, elàstica o uniforme, tot i que no busquen reparar, però sí prevenir i mantenir. Si abans només venia a la consulta aquell pacient que tenia una arruga marcada, accentuada, i volia estirar-se-la o dissimular-la; ara per ara trobem joves de 30 anys que volen seguir veient-se bé amb el pas del temps. A més, també ens trobem amb un perfil de pacient que no té clar què és exactament el que li agradaria corregir, però que sí sap que vol una millora general.

Per donar resposta a aquesta diversitat de demandes, hem creat la Unitat Científica de la Pell (Skin Science Center). Aquí es fa l’avaluació, diagnòstic i tractament integral de l’àrea facial, valorant no només l’estat de la pell (el dany solar, les arrugues, l’activitat bacteriana, el ph, el possible acne...), sinó també les estructures facials (volum malar, arrugues gravitacionals, com els solcs nasogenians...).

Procediment

Amb la finalitat d’oferir un tractament complet i amb èxit, la Unitat Científica de la Pell reuneix a un grup d’especialistes capaç de tractar tot tipus de problemes a nivell cutani i facial. Dermatòlegs, metges estètics, especialistes en làser, en mesoplàstia, en toxina botulínica, cirurgians plàstics, etc. Tots ells perfectament coordinats sota criteris unificats, marquen un pla de treball conjunt, amb un únic objectiu: aconseguir que diagnòstic i tractament siguin un èxit. A més, compten amb l’ajuda d’equips tecnològics molt nous que contribueixen a valorar l’estat de la pell d’una manera més objectiva. És el cas de l’IOMA, un sistema d’imatge que, a través de diferents paràmetres, fa una avaluació completa de la pell del pacient.

Només cal posar la barbeta en aquesta nova màquina per aconseguir, al moment, una anàlisi completa de la cara a través d’un diagnòstic quantitatiu (no qualitatiu) de l’estat de la pell. El software del IOMA fa una foto del rostre, realitzant-li un escàner total, augmentant-la 50 vegades la mida natural de manera que es poden veure les alteracions patològiques (vermellors o acne), les arrugues, les taques, els porus, etc, valorant a la vegada la intensitat de cada lesió en paràmetres del 1 al 10. S’avaluen les arrugues dinàmiques (al front i els ulls), gravitacionals (solcs nasogenians), alteracions pigmentàries (dipòsits de melanina), canvis patològics vasculars, dilatació de porus i contingut sebaci i activitat bacteriana. D’aquesta manera, no només el pacient pot tenir una prova real de la seva lesió i de la posterior millora (la base de dades arxiva l’abans i el després, sinó que, a més, el metge pot tenir un seguiment més objectiu de la millora. En definitiva, tant el diagnòstic com els resultats dels tractaments posteriors són mesurables.

Després de que l’especialista de la Unitat hagi realitzat l’examen físic, i el sistema IOMA hagi fet l’examen tecnològic, tot l’engranatge de la Unitat Científica de la Pell es posa en marxa en un pla de treball conjunt. Els departaments de Dermatologia, Medicina Estètica, Remodelació Volumètrica facial i Mesoplàstia, Toxina Botulínica, etc. uneixen la seva estratègia per aconseguir que la cara avaluada millori a través de diferents tractaments, adaptats a l’edat i a les característiques de la pacient. Tot un gruix d’experts per vèncer el pas del temps i retornar la brillantor i la joventut al rostre.