Cirurgia de reducció de Mugrons

Uns mugrons excessivament grans poden ser motiu de complex

Cirurgia de reducció de Mugrons

Per a algunes dones, uns mugrons excessivament grans poden ser motiu de complex, convertint el fet de vestir-se en una lluita diària per amagar, els seus mugrons.

Uns mugrons grans no han d'anar acompanyats d'unes arèoles grans. Els mugrons grans són visibles a través de la roba i fins i tot poden crear dolor o hipersensibilitat a la fricció.

La solució passa per una petita intervenció quirúrgica amb anestèsia local.

Procediment

L'operació de reducció de mugró no requereix més d'una hora i es realitza sota anestèsia local. Es discuteix amb la pacient quina és la longitud que desitja.

La cicatriu que queda a la base del mugró es dissimula perfectament i passa totalment desapercebuda fins i tot nua.

El pacient pot reprendre la seva vida sociolaboral immediatament, tot i que s'ha de tenir en compte el no realitzar grans esforços els primers dies. Es pot tornar a fer exercici físic passats 10 dies des de l'operació, aproximadament.

La cirurgia de reducció de mugró pot combinar-se amb la de reducció de arèoles si la pacient ho necessités. Així com no queda cicatriu evident en la reducció de mugrons, la reducció de arèoles, si deixa una cicatriu al voltant la mateixa.

Moltes de les dones que acudeixen a la consulta per demanar informació sobre aquesta intervenció coincideixen a preguntar sobre com pot afectar a l'alletament d'un nadó la reducció dels mugrons. Les dones sotmeses a reducció de mugró poden alletar els seus nadons amb total normalitat. Són rars els casos en què la capacitat de donar el pit al bebè es veu afectada pel procediment quirúrgic.

Resultats

Els resultats són altament satisfactoris i els pacients que s'han sotmès a aquesta operació perden la por a ensenyar aquesta part del cos que tant els acomplexava.