Reducció del sobrepès

Menys quilos, i més qualitat de vida

Reducció del sobrepès

L'excés de greix corporal i el sedentarisme poden ser causants a mig i llarg termini de seriosos problemes de salut. A través d'un ventall terapèutic efectuat per diversos professionals, podem abastar totes les situacions patològiques que es presenten i la identificació de les mateixes per a la seva prevenció.
 

En el nostre esforç continu per oferir la millor atenció i excel·lència en els nostres tractaments, volem informar-los que hem renovat el nostre servei de Nutrició i Dietètica, creant la nova "Unitat de Medicina Nutricional, Exercici i Antiaging", composta per un equip mèdic multidisciplinari, amb l'objectiu de millorar la salut, qualitat i esperança de vida dels pacients.

Com a novetat i aspecte diferencial en el tractament de pèrdua de pes, incorporem l'Estudi Metabòlic energètic, on podem conèixer d'una manera totalment científica i personalitzada, quina és l'alimentació òptima per a cada individu i quin tipus d'intensitat i exercici és el més indicat, permetent-nos així crear el programa d'alimentació i exercici físic que necessita cada persona d'una forma totalment efectiva, rigorosa i segura

Procediment

L'ESTUDI DE L'METABOLSIMO: EL MILLOR TRACTAMENT PER A LA PÈRDUA DE PES
 
            
La quantitat de calories necessàries per a cada persona i el tipus de principis immediats utilitzats (greixos, carbohidrats o proteïnes) és una funció d'una part de les nostres cèl·lules anomenades mitocondris.
 

Mitjançant l'estudi del metabolisme energètic tant en repòs com en exercici físic, podem tant avaluar la capacitat de les mitocòndries per produir energia, com també de quin tipus d'aliments la utilitzen (greixos, carbohidrats ...).

Mitjançant el Mètode Metabòlic Dr. Ibáñez es pot conèixer de manera totalment científica, quina és l'alimentació òptima per a cada individu així com quin tipus d'exercici i intensitat és la més adequada per a la pèrdua de pes, malalties cardio-metabòliques, envelliment (anti aging) i sistema immunitari; i d'aquesta manera incrementar la qualitat i esperança de vida.

 
"L'estudi basal metabòlic permet indicar una dieta personalitzada òptima"

L'estudi metabòlic en repòs i en exercici és l'única tecnologia que permet crear el programa d'alimentació i exercici físic que necessita cada persona d'una forma totalment rigorosa i segura. Aquest programa o tractament es diu "rehabilitació metabòlica mitocondrial". Té com a objectiu millorar el grau de salut, sense efectes secundaris en ser totalment fisiològic i sense farmacologia. L'exercici físic és imprescindible com a suport.

L'estudi el metabolisme en repòs és l'única tecnologia que permet saber quins són els aliments que engreixen més i menys a cada persona. El test es realitza en dejú de 3 hores, el pacient ha d'estar estirat en una llitera respirant a través d'una mascarita, la qual es connecta a través d'un tub a un aparell, que és un analitzador de gasos. La tecnologia es diu a calorimetria indirecta i valora la formació de calor pel cos i d'on provenen aquestes calories cremades, si dels greixos de les proteïnes o dels carbohidrats.

És una tècnica totalment indolora i innòcua simplement el pacient ha d'estar relaxat durant 20 minuts aproximadament respirant  tranquil·lament a través de la màscara.

Estudio del Metabolismo en reposo

dieta3

Prueba de esfuerzo cardio respiratoria y metabólica


dieta1
dieta2

Més informació sobre Reducció del sobrepès

Trataments corporals sota supervisió mèdica

Preguntes més freqüents

Equip Mèdic Multidisciplinar