Eliminació de greix localitzat

Remodelació de la silueta sense cirurgia.

Eliminació de greix localitzat

Aquest nou tractament actua sobre el greix localitzat mitjançant ultrasons, que destrueixen les cèl•lules de greix i afavoreixen la pèrdua de volum.

UltraShape POWER utilitza ultrasons focalitzats per destruir els adipòcits sense alterar estructures veïnes (gots i nervis). Es tracta una tecnologia millorada, ja que l'energia és un 20% més potent i es lliura de forma polsada a 15 mm de profunditat, el nivell més eficaç per combatre el greix localitzat, independentment del gruix de pacient. Un cop liquada, aquest greix es transforma en triglicèrids lliures que passen al fetge i el ronyó a través del torrent sanguini i limfàtic, per ser metabolitzats ".

Està indicat per a zones com l’abdomen, cuixes o cartutxeres, flancs, part interna de cames i genolls. Els resultats d’aquest tractament avançat ja es noten en la primera sessió.

Mitjançant polsos d'ultrasons focalitzats i no tèrmics, Ultrashape, destrueix de forma immediata i de forma selectiva els adipòcits, les cèl·lules grasses responsables de l'aparició de cúmuls grassos subcutanis localitzats.

Les sessions aconsellades dependran sempre de la zona i el volum de greix a tractar. Generalment, es recomanen tres sessions amb un interval de 30 dies de descans entre si. El tractament únicament necessita un anàlisi previ.

Aquesta tècnica no és invasiva, ni quirúrgica, no produeix hematomes inflamació, ni dolor i oferir resultats sense irregularitats en la superfície de la piel.

És el tractament ideal per a aquelles persones que desitgin reduir contorn i tractar cúmuls de greix en determinades zones del cos, sense necessitat de sotmetre’s a cirurgia.

Més informació sobre Eliminació de greix localitzat

Preguntes mes frequents