Cel·lulitis

Adéu a la temible pell de taronja

Cel·lulitis

La cel·lulitis és una alteració del teixit cel•lular subcutani que s’acompanya de canvis en la microcirculació del teixit conjuntiu, produint modificacions morfològiques, histoquímiques i bioquímiques del teixit.

No existeix un origen reconegut de la cel·lulitis si no un conjunt de factors que la predisposen, és el gran cavall de batalla de quasi el 95% de les dones. És una patologia que, per combatre-la de manera eficaç, precisa d’un pla d’atac global: un diagnòstic adequat, un tractament mèdic, exercici, cosmètica i una mica de temps.

Factors hormonals (poden predisposar o agreujar un procés cel•lulolític i són especialment importants durant l’adolescència. Els estrògens són les hormones que a la dona poden iniciar, agreujar i convertir en etern un procés cel•lulolític), endocrins, bioquímics, hereditaris i inclús racials, predisposen a les dones a sofrir-la. A més, si no tenim bons hàbits intestinals o portem unes males costums que puguin afavorir el retorn venós, aleshores es pateix insuficiència venosa, que deixa el terreny lliure per a l’aparició de la cel•lulitis.

Procediment

Cel·lulitis edematosa i / o tova:

Aquest tipus de cel·lulitis pot donar-se sobretot entre dones a partir dels quaranta anys que portin un estil de vida molt sedentari, que no realitzin exercici físic i que guanyen o perden pes de forma brusca.

Els símptomes, a més de la pell de taronja i retenció de líquids, poden ser la formació de varius, ja que el mal funcionament del sistema limfàtic i circulatori afavorirà aquest tipus de cel·lulitis.

La retenció de líquids que pot arribar a provocar aquesta malaltia dependrà en gran mesura de l'estil de vida que s'adopti, i és per això que resulta vital l'adquirir uns hàbits saludables si es vol aconseguir reduir dràsticament l'aparició de la cel·lulitis.

La pell de taronja té un aspecte gelatinós, esponjós i sol associar-se a flacciditat del mateix. Pot ser dolorosa.

En el nostre programa de cel·lulitis tova hem preparat un seguit de tractaments específics amb aparells mèdics per poder combatre-la de forma altament eficaç, al mateix temps que elaborarem una dieta ideal personalitzada per poder assegurar un resultat més durador.

Cel·lulitis compacta o fibrosa:

La cel·lulitis dura o compacta és un tipus de cel·lulitis que sol presentar-se en persones joves i amb bon estat general.

És dura al tacte, difícil de pessigar provocant dolor en fer-ho.

La pell de taronja es presenta endurida, consistent i granulosa.

Sol localitzar-se en cara externa de cuixes i cara interna de genolls.

En el nostre programa de cel·lulitis compacta hem preparat una selecció de tractaments mèdics acompanyats d'aparells mèdics, per poder treballar bé aquesta cel·lulitis i regularitzar el teixit subcutani millorant l'aspecte, al mateix temps que vam elaborar unes pautes alimentàries personalitzades.

Més informació sobre Cel·lulitis

Classificació

Tractaments per combatre-la