Flacciditat Corporal Thermage

Lluita efectiva contra la flacciditat

Flacciditat Corporal Thermage

El pas del temps sol provocar un cert despenjament de la pell en totes les zones del cos, però especialment hi ha àrees en què la flacciditat i la pell apergaminada és més evident, com és l'abdomen, els braços, la zona anterior de les cames, els genolls, els glutis ..

Actualment existeixen diverses tècniques per solucionar-ho, però una de les més segures i eficaces, i que no comporta intervenció quirúrgica alguna, és la radiofreqüència - Thermage, un tractament especialment indicat per a tensar la pell en certs tipus de flacciditat.

Thermage és un procediment no invasiu, i que per tant, no requereix  de cirurgies ni infiltracions, que reafirma i renova el col•lagen natural de la nostra pell.
Està dirigit a totes aquelles persones entre 35 i 60 anys que pateixen flacciditat, bé pel pas del temps o després d'una pèrdua de pes considerable, un embaràs, i que no tenen un sobrepès significatiu. Així mateix es podran beneficiar dels efectes del Thermage determinats pacients post-quirúrgics (estirament facial, blefaroplàstia, liposucció, etc ..)

Procediment

Per entendre com funciona el Thermage, és útil saber primer com funciona la nostra pell. La nostra pell està formada per tres capes: la més externa que és l'epidermis, la intermèdia anomenada dermis i on es troba la major part del nostre col•lagen, i la capa interna sota de la dermis, anomenada subcutània, que té també una xarxa de fibres de col•lagen. Quan el col•lagen d'aquestes capes es fa malbé per efectes de l'exposició solar, per l'herència familiar o el procés normal d'envelliment, la pell comença a cedir i arrugar-se.

La tecnologia de Thermage s'aplica sobre la pell amb un "tip" que escalfa de manera segura la capa intermèdia de la pell i la xarxa de col•lagen de la capa interna, provocant així la remodelació del col•lagen existent i estimulant la formació del nou. En cada aplicació del "tip" (per a uns bons resultats es requereix l'aplicació d'uns 500-1200 polsos), el pacient experimenta una breu i profunda sensació de calor mentre que la energia de la  radiofreqüència  és emesa en la pell i per sota del teixit. Aquesta sensació profunda de calor és un indicador que el col•lagen està assolint la temperatura ideal per al tensat.

Per protegir la pell i fer un tractament més confortable, la superfície de la pell és refredada abans, durant i després de cada aplicació d'energia de radiofreqüència. Aquest sistema de refredament manté intacta la capa superficial de la pell i permet la reincorporació immediata del pacient a la seva vida habitual.

Es tracta d'un tractament totalment indolor que no necessita cap tipus d'anestèsia.

Després del tractament, el pacient es veu beneficiat d'un efecte "tensor" que va in crescendo gradualment durant els sis mesos posteriors a causa de l'estimulació de la formació de nou col•lagen. En una sola sessió s'aconsegueix allisar, reafirmar i contornejar la pell de manera no-invasiva, així com reduir l'aparença de la cel•lulitis

Més informació sobre Flacciditat Corporal Thermage

Quant dura el tractament?

Resultats