box image
Reducció del sobrepès

El sobrepès i l’obesitat son situacions que poden influir de forma negativa en la nostra salud y que convé que siguin tractades de manera integral per un especialista i sempre de manera individualitzada, S’ha de tenir en compte la composició corporal i les necessitats alimentàries de cada persona. És la manera de aconseguir resultats duradors sense perjudicar la nostra salut.

box image
Eliminació de greix localitzat

Aquest nou tractament actua sobre el greix localitzat mitjançant ultrasons, que destrueixen les cèl•lules de greix i afavoreixen la pèrdua de volum.

box image
Baló Intragàstric

Una eina molt eficaç indicada per a aquelles persones amb obesitat moderada, que han intentat perdre pes, sense èxit, amb els mètodes convencionals. La tècnica del baló intragàstric, inclou un seguiment continuat i l’assessorament d’especialistes experts.

box image
Flacciditat Corporal Thermage

Una sola sessió de Thermage aconsegueix allisar, reafirmar i contornejar la pell de manera no-invasiva, així com reduir l'aparença de la cel·lulitis.

box image
Mètode Aspire - Obesitat Mòrbida

Amb el Mètode Aspire, el pacient extreu de l'estómac aproximadament el 30% dels aliments abans de l'absorció de calories, el que produeix una pèrdua de pes.

box image
Cel·lulitis

La cel·lulitis és el gran cavall de batalla, no només de la zona de les cuixes sinó des del melic i tota la zona inferior del cos femení, una enemiga recurrent i difícil de vèncer que precisa d’un pla d’atac global.