Clínica Planas Madrid es trasllada al carrer Velázquez 96

A partir del proper 15 d'abril el nostre centre de Madrid es trasllada al carrer Velázquez 96.

El nou centre de Clínica Planas Madrid, es troba situat en una de les vies més emblemàtiques de la capital madrilenya, millorant així la seva situació a la ciutat de Madrid. Les nostres noves instal · lacions aporten, a més, una millora en l'accessibilitat amb un espai a peu de carrer perquè tots els nostres pacients puguin gaudir d'una agradable experiència visitant el nostre centre.

Clínica Planas Madrid es trasllada al carrer Velázquez 96

Clínica Planas Madrid, és el centre de referència per a tractaments de Medicina Estètica a la ciutat de Madrid i que compta amb els següents serveis: Cirurgia Estètica, Unitat de Reconstrucció Mamària, Medicina Estètica Facial, Medicina Estètica Corporal, Unitat d'Antiaging, Unitat de Làser , Unitat de toxina botulínica, Unitat de Radiofreqüència, Dermatologia Clínica, Unitat de medicina Vascular, Micropigmentació, Unitat d'obtenció de mostres i Unitat d'Estètica Oncològica i Àrea d'Estètica.

Un dels pilars de Clínica Planas Madrid és la supra-especialització de l'equip mèdic per a cada àrea concreta de la medicina estètica, buscant així l'excel · lència en cadascun dels seus tractaments.

Esperem que les nostres noves instal · lacions siguin del seu gust.