box image
Medicina aeronàutica

La Unitat de Medicina Aeronàutica de la Clínica Planas, ofereix a Pilots Civils, Esportius, Comercials i Auxiliars de vol, un lloc exclusiu a Barcelona ciutat, on poder fer els Exàmens Aeronàutics que es demanen oficialment.

box image
Ozonoteràpia

La ozonoteràpia és actualment una de les àrees mèdiques de moda i amb més creixement de centres especialitzats a Europa. Compta cada vegada amb més pacients que donen el pas i proven els extraordinaris resultats dels tractaments d'ozó

box image
Revisions mèdiques

La prevenció de les malalties, el seu diagnòstic i tractament precoç són el millor mètode per aconseguir una vida llarga i saludable.

box image
Diagnòstic Precoç del Càncer de Còlon

El càncer de còlon és un dels més freqüents, si considerem conjuntament a homes i dones. Les possibilitats de sobreviure a un càncer de còlon o de recte depenen fonamentalment de si es diagnostica en fases primerenques del seu desenvolupament.

box image
Medicina Antienvelliment

Un bon tractament antiaging ensenya al pacient quin és el seu estat intern, li descobreix què necessita el seu organisme i l’invita a prendre control del seu propi cos, adoptant hàbits saludables que el facin viure més anys i amb una millor qualitat de vida.

box image
Tractament Antitabac

Prevenir malalties i gaudir d’una pell més jove, són només dos dels innumerables beneficis de deixar el tabac.

box image
Estudi del Son

No dormir el número d’hores recomanades o dormir sense una bona qualitat de son, ocasiona trastorns que poden afectar la nostra qualitat de vida, poden ser causa de canvis d’ànim, i algunes vegades, ser un factor de risc per a malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. 

box image
Tractament de Dessensibilització Al.lergòlogic

La Unitat Específica de Dessensibilització Al·lergologica (RODA) de la Clínica Planas neix amb el propòsit de solucionar un problema no resolt en el sector privat, creant tolerància a aquells fàrmacs i / o aliments considerats com a imprescindibles per millorar la salut i la qualitat de vida de els pacients.

box image
Entrenament Personal

Per obtenir un bon hàbit de salut física i aconseguir els objectius que es proposi, li oferim el servei d’Entrenament Personalitzat, on el nostre equip de preparadors físics, juntament amb el seu metge, el conduiran a través del nostre programa d’una manera totalment individualitzada.

box image
Reeducació postural global

Un tractament basat en estiraments progressius i globals de les cadenes musculars, permet prevenir, millorar o resoldre molts problemes de l’aparell locomotor.

box image
Unitat de Medicina Esportiva

La Unitat de Medicina Esportiva de Clínica Planas, disposa d'un equip multidisciplinari d'especialistes, en el qual intervenen diverses especialitats mèdiques com Medicina de l'Esport, cardiòlegs, Pneumòlegs, Nutricionistes i Fisioterapeutes, amb l'objectiu  d´avaluar i millorar la condició física de l'individu o esportista .

box image
Quiropràctica

El tractament es basa en la utilització de tècniques manuals específiques, massatges i estiraments, a més de consells de postures apropiats per al cos i exercicis específics per millorar i restablir el moviment adequat.

box image
Hidroteràpia de Còlon

La hidroteràpia de còlon és una tècnica de tractament que consisteix en la neteja completa del còlon amb aigua prèviament filtrada i purificada.

box image
Planas Medical Gym

Un gimnàs privat i exclusiu, que té un equip d’entrenadors altament qualificats, els més alts estàndards de qualitat i el més important, amb programes dissenyats a la carta i supervisats per un metge, destinats a aconseguir els objectius que es proposin.

box image
Exercici aplicat per a la millora de la Salut i Supervivència

A través de les proves d'esforç metabòliques som capaços de crear el programa d'entrenament òptim per a cada persona, amb l'objectiu de millorar la qualitat mitocondrial i reduir el risc de patir malalties.

box image
Tractament antiestrès amb realitat virtual

La finalitat és aprendre a reflexionar sobre un mateix, aprendre a alliberar neuroquímics feliços, entendre com funciona el nostre cervell per tenir consciència plena, assolir la felicitat i tractar d'evitar patir estrès en cap faceta de la nostra vida

box image
Ioga i Antiaging

El Ioga es una disciplina mil.lenaria indicada per alleujar l'estrès, ansietat, insomni, dolors d'esquena i problemes digestius entre d'altres.