Taques cutànies

Pell uniforme sense cap senyal

Taques cutànies

El làser té múltiples aplicacions mèdiques. En el camp de l’estètica, una de les més noves és la possibilitat d’eliminar les taques cutànies i lessions pigmentades que apareixen a la cara, escot o mans. Tot sovint, aquestes taques estan associades a l’envelliment, i la causa principal de la seva aparició a la pell és habitualment l’exposició prolongada a la radiació solar.

L’aplicació del làser per eliminar les taques cutànies ofereix la possibilitat de destruir l’excés de pigment sense perjudicar la pell. Les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un to uniforme.

Aquesta tècnica es caracteritza per ser indolora i no deixar cicatrius ni marques de cap tipus. La seva aplicació varia segons l’edat, el tipus de pell i la pigmentació. Si es tracta de tatuatges, també s’ha de tenir en compte el seu tipus, mida, coloració i profunditat.

Normalment es necessiten una o dues sessions d'uns deu minuts per eliminar una lesió pigmentada i les taques que desapareixen deixant la pell intacta i amb un to uniforme. Entre les dues sessions han de passar un mínim de dues setmanes.

Aquesta tècnica es caracteritza per ser indolora i no deixar cicatrius ni marques de cap tipus. La seva aplicació varia segons l'edat, el tipus de pell i la pigmentació.

El làser també està indicat per eliminar les lesions pigmentades benignes de la pell per motius estètics: lentígens solars, nevus, màcules melàniques conegudes popularment per taques "cafè amb llet", melasma, cicatrius hipercròmiques, seqüeles de tractaments despigmentants, etc.

Procediment

El làser té la característica que allibera una gran quantitat d'energia en un període de temps molt curt. Aquesta irradiació és absorbida per les taques cutànies destruint els pigments sense afectar la pell circumdant i sense deixar cicatrius.

Més informació sobre Taques cutànies

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures Posteriors

Preguntes més freqüents