Revitalització Cutànea - RICH

Una injecció de vitamines a la cara

Revitalització Cutànea - RICH

Un dels primers trastorns que sofreix la pell en el procés d’envelliment és la pèrdua d’aigua. Rich és un nou tractament cutani que proporciona lluminositat, frescor i joventut a l’expressió del rostre, gràcies a la seva acció rejovenidora.

Consisteix en un compost de diversos productes, que a través de petitíssimes infiltracions cutànies s’introdueix a les àrees més afectades pels signes de l’envelliment: cara, coll, escot i dors de les mans. Les substàncies que formen aquest compost, com vitamines, aminoàcids, minerals, o antioxidants tenen una gran capacitat d’hidratació, i per tant, ajuden a contrarestar la pèrdua d’aigua de les cèl•lules. En definitiva, es tracta de partícules que hidraten per sí mateixes, i a més estimulen el cicle cel•lular per captar aigua.

D’aquesta manera, la hidratació de les cèl•lules epidèrmiques aconsegueix de forma eficaç el rejoveniment cel•lular i retorna la brillantor i frescor a la pell.

Procediment

Abans d’iniciar el tractament és necessari realitzar una neteja de la zona facial a tractar. A continuació s’aplica una crema anestèsica, que ajudarà al relaxament de la pell. En la primera sessió del tractament es practicaran unes petites infiltracions de diferents productes. Una setmana més tard, es farà una segona aplicació per completar el tractament.

Passat un mes, l’especialista avalua els resultats i la necessitat d’una nova sessió. Finalment, després de tres mesos, es fa la valoració definitiva, amb la possibilitat de que sigui necessària una última infiltració.

Més informació sobre Revitalització Cutànea - RICH

Hospitalització

Anestèsia

Preguntes més freqüents