Micropigmentació

Realça els teus trets facials

Micropigmentació

Es tracta del tractament conegut també com maquillatge semipermentent. La micropigmentació és el resultat de l’evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge. Aquesta tècnica s’ha estès per tal de millorar:

- l’aparença estètica de les celles, simulant pels per corregir la forma o fer-les més espesses;

- els llavis, per realçar i corregir el seu aspecte i volum;

- la línia dels ulls, per donar més vida a la mirada potenciant la seva forma i volum.

- i per simular pigues.

A més de solucionar problemes estètics, la micropigmentació és convenient per a persones actives que busquen maquillatges que no s’alterin amb pràctiques esportives, com la natació, o per estalviar temps i evitar el tragí diari que implica el maquillatge.

Una més de les utilitats d’aquest mètode és la micropigmentació reparadora. Aquesta aplicació ajuda a recuperar l’aspecte de l’arèola amb cicatrius postquirúrgiques o després d’una reconstrucció mamària.

També s’utilitza per corregir de la forma més natural possible les malformacions de llavis, celles i ulls, tapar alopècies parcials de cuir cabellut i, només en casos específics i sota control mèdic, es pot camuflar un vitiligen localitzat.

Procediment

El procés consisteix en la implantació de pigments de manera subdèrmica (sota la pell). Són pigments inerts, i per tant, són totalment compatibles amb el nostre organisme; i, una vegada implantats, no es desplacen ni produeixen al•lèrgies, encara que és important que s’utilitzin pigments de qualitat.

El gruix de les diferents capes de la pell (epidermis i dermis) és molt irregular i, encara que s’introdueixi el pigment a la mateixa profunditat, de vegades és necessari un retoc un mes després per fixar-lo bé. El pigment va desapareixent de manera gradual i dura una mitjana de tres o quatre anys. Passat aquest temps, és possible repassar-lo per a que conservi la mateixa intensitat inicial de color.

La duració del tractament és aproximadament de dues hores. El procés de pigmentació no s’inicia fins que la pacient hagi escollit correctament el color que desitja i estigui totalment satisfeta amb el que se li ha aplicat prèviament amb llapis.
 

Més informació sobre Micropigmentació

Aplicacions

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents