Mesoplàstia facial

El lifting sense cirurgia

Mesoplàstia facial

La mesoplàstia és el tractament de rejoveniment facial per excel•lència. S’aplica a cara, coll, escot i dors de les mans per reestructurar volums de l’àrea facial, obtenir una pell més clara i lluminosa, disminuir les arrugues i millorar l’aspecte extern de la pell, sempre, però, respectant la naturalitat de la cara.

Es tracta d’un tractament fet a mida del pacient, basant-se en un diagnòstic personalitzat en el qual influiran factors i hàbits de conducta, como el tabaquisme, la nutrició, la hidratació de la pell, el son, la gesticulació excessiva, l’exposició al sol, l’edat del pacient, l’estrès, la genètica i l’augment de radicals lliures. Aquests factors són els principals causants de l’envelliment cutani, la pèrdua d’elasticitat de la pell i l’aparició d’arrugues. La mesoplàstia facial lluita contra tots aquests signes d’envelliment adaptant el procediment per aconseguir una cara amb un aspecte jove i uniforme.

Procediment

El tractament de la mesoplàstia facial consisteix en infiltrar en la dermis un còctel de substàncies bioestimuladores, que estimulen la producció de fibroblasts o cèl•lules que produeixen col•lagen, la construcció de columnes tensionals i combaten la flacciditat per reparar i hidratar els teixits, regenerar volum, corregir solcs i depressions de la pell, i atenuar les arrugues d’expressió.

En aquest còctel de substàncies bioestimuladores l’àcid hialurònic és el producte base de la mesoplàstia. Hi ha dos tipus: reticulat, que s’utilitza per donar volum (augment de llavis o farciment de solcs- i no reticulat, que combinat amb vitamines (A, E, C, B i K), oligoelements i minerals, i antioxidants metabòlics, repara els danys cel•lulars i estimula la regeneració tissular.

A mesoplàstia facial també s’utilitza la toxina botulínica per tractar les arrugues dinàmiques i diferents substàncies destinades a corregir la flacciditat, és a dir, la caiguda global dels teixit de la cara.
La mesoplàstia facial s’acostuma a fer en dues sessions i sota anestèsia local.

El tractament no té efectes secundaris excepte alguna vermellor o hematoma, amb la qual cosa el pacient pot reprendre la seva activitat normal el mateix dia amb una mica de maquillatge.