Lifting Líquid

Efecte lifting sense cirurgia

Lifting Líquid

L’última cosa per rejovenir la cara de manera global es diu lifting líquid. L’efecte ‘V o "Vector Ascendent". Una nova tècnica a base d’infiltracions que aconsegueix retornar volums, elevar teixits, eliminar arrugues i hidratar i millorar la qualitat de la pell del rostre.

Es tracta d’una mesoplàstia global que tracta els tres terços facials de manera personalitzada en funció de les necessitats del pacient. Les substàncies que s’utilitzen són: l’àcid hialurònic (reticulat en el 90% dels casos) i la hidroxiapatita (part de la matriu òssia), substàncies que s’infiltren a  través de cànules romes en diferents nivells de profunditat i amb vectors ascendents.

Procediment

Després d’una primera visita de valoració, es fa un diagnòstic amb el suport d’una anàlisi d’imatge, que proporciona el sistema IOMA, i que serveix, per exemple, per quantificar la profunditat d’arrugues. S’analitza el terç superior (dels ulls cap amunt); el terç mig (dels ulls al llavi), i el terç inferior (des del llavi fins el mentó), i es valora com està cadascun d’ells: si hi ha arrugues superficials o profundes, quina pèrdua de volum existeix, com és la qualitat de la pell. En funció de l’anàlisi dels tres terços, es dissenya un tractament.

El primer pas del tractament és retornar volum i generar vectors ascendents. Tractant el terç superior, actuem a l’àrea temporal (el pols), així com a les arrugues periorbitàries (al voltant de l’ull) i les glabel.lars (entrecella). Si la pèrdua de volum en aquesta zona s’omple en un nivell profund, a part de fer la línia més harmònica, estirarà cap amunt els pòmuls i galtes (aixecarà els teixits).

En el terç mig es tracten els solcs nasogenians i l’àrea malar. Si l’àrea malar està molt caiguda, es fan vectors que retornen la brillantor i fermesa de l’àrea malar (pòmuls) i aconsegueixen un efecte elevador.

Per últim, el terç inferior es tracta a edats més avançades, millorant bàsicament la línia mandibular, redibuixant-la i definint-la.

El lifting líquid es fa amb dues anestèsies: tòpica i local. Es tolera molt bé i els efectes secundaris es redueixen a un discret edema durant 2-3 dies i alguns hematomes entre 5-10 dies.
 

Més informació sobre Lifting Líquid

Resultats