Lesions vasculars

Adéu definitiu a les taques, venetes, berrugues i cicatrius.

Lesions vasculars

La utilització del làser en el camp de l’estètica ofereix la possibilitat de tractar lesions vasculars de manera molt més eficaç que altres mètodes alternatius. Taques congènites, teleangiectàsies (venetes visibles en forma d’aranya), estries recents, angiomes, alguns tipus de berrugues i certes cicatrius causades per la cirurgia, l’acne o fins i tot cremades, actualment es poden corregir sense riscos i amb gran efectivitat gràcies a un làser dissenyat especialment.

El làser és la tècnica més precisa i segura per tractar selectivament les lesions. L’alliberament d’energia únicament sobre la zona afectada fa que el teixit sa del voltant no quedi malmès. Després del tractament, la pell recupera la seva bellesa i color natural.

Procediment

El làser és un instrument que allibera una gran quantitat d’energia en un espai de temps molt curt. Al aplicar aquest petit feix de llum concentrat sobre la lesió vascular, es produeix una coagulació dels vasos sanguinis de la pell, que acaben per desaparèixer.

Immediatament després de l’aplicació del làser, es produeix una petita inflamació de la zona afectada així com una sensació d’acalorament que remet poc temps després.

El tractament varia segons l’edat, el tipus de pell i l’extensió de la lesió. Normalment tres o quatre sessions d’uns 15 minuts són suficients per corregir una lesió. Entre ambdues sessions ha de passar un mínim de quatre setmanes.

Més informació sobre Lesions vasculars

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents