Arrugues facials. Láser

El làser per eliminar les arrugues lleus o moderades.

Arrugues facials. Láser

Fins fa poc temps, hi havia dos tipus de tractament per a la correcció d’arrugues facials: la dermoabrassió i el peeling químic. Els últims avenços tecnològics ofereixen una tercera alternativa per eliminar les arrugues de la cara i embellir el seu aspecte: el làser.

El resurfacing o tractament làser de les arrugues facials és una tècnica innovadora que permet eliminar totalment les arrugues lleus o moderades i millorar clarament l’aspecte de les més profundes. També està indicat pel tractament de les seqüeles de l’acne i per augmentar la qualitat de la pell.

En aquells casos en que sigui necessari, aquest tractament es pot aplicar juntament amb altres tècniques de manera complementària, com per exemple la cirurgia de les parpelles, la infiltració de productes de farciment, de Vistabel (Botox) o fins i tot es pot combinar amb altres làsers per eliminar taques cutànies i el pèl moixí de manera permanent. La precisió del làser fa que el metge especialista tingui més control sobre tot el procés d’exfoliació cutània, cosa que permet obtenir resultats òptims.

Procediment

El resurfacing és una tècnica que consisteix en produir una vaporització de l’epidermis facial mitjançant un raig d’energia infraroja. Normalment s’aplica al tota la pell de la cara (resurfacing facial) o per àrees (al voltant dels ulls o de la boca, a l’entrecella o a les galtes). A les 24 hores apareix una crosta fina que cau entre la primera i segona setmana després del tractament.

Durant el tractament, és necessari protegir els ulls amb ulleres específiques de cada làser. Normalment una sola sessió és suficient per aconseguir el resultat desitjat. Després de l’aplicació, la pell quedarà amb un color rosat entre dues i tres setmanes. El pacient haurà de tenir present aquest aspecte, doncs li pot representar un inconvenient per les seves relacions socials i laborals.

Més informació sobre Arrugues facials. Láser

Hospitalització

Recomanaciones preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents