Unificar el to de la pell amb IPL

Cara uniforme i lluminosa

Unificar el to de la pell amb IPL

El pas del temps i els factores externs, com el sol, acceleren el procés d’envelliment de la pell. En aquests casos, el cutis presenta una textura rugosa i irregular, a més de taques, vermellors i venetes que espatllen la uniformitat del color cutani.

Per tal de millorar aquests aspectes i rejovenir la pell, existeixen diferents sistemes, com l’IPL (Llum Intensa Polsada). Es tracta d’una font de llum amb propietats diferents a d’altres mètodes com, per exemple, el làser. L’IPL és un tractament no agressiu, per tant, és possible realitzar varies sessions. D’aquesta manera, es pot anar millorant gradualment la tonalitat i textura de la pell, eliminant les taques, vermellors, porus dilatats i arrugues fines.

Aquestes característiques fan que sigui un procediment que habitualment es realitza a la zona facial, però també es pot fer al coll, escot, mans, i fins i tot a les cames o braços. A més, i donat que és un tractament no agressiu, el pacient pot tornar a la seva activitat laboral i social de seguida.

En els casos en els quals el metge ho cregui convenient, l’IPL pot combinar-se amb altres tècniques, com la infiltració de productes de farciment, Botox, peelings, radiofreqüència; i fins i tot es pot recomanar com a complement de tècniques quirúrgiques com el lifting o la cirurgia de parpelles.

Procediment

El tractament ha d’iniciar-se amb la pell perfectament neta. És per això, que en un primer moment, es treu el maquillatge i les cremes que pugui portar el pacient. Després es posa un gel fred i s’inicia la sessió d’IPL a través de l’emissió d’uns llampecs de llum. Aquesta és l’energia que actuarà a nivell intern de la pell per tal de millorar el seu aspecte.

Més informació sobre Unificar el to de la pell amb IPL

Hospitalització

Recomanacions preoperatories

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents