Farciments facials

Recuperar el volum perdut.

Farciments facials

La pell és la nostra primera línea de contacte amb l’exterior. Concretament, la pell facial és la més susceptible de sofrir els efectes del temps: pèrdua d’elasticitat, to, lluminositat i fermesa de les estructures en general. Aquest deteriorament es tradueix en l’aparició de línies d’expressió que, amb l’ús i desgast, provocarà l’aparició d’arrugues en diferents àrees, com les periorbitàries (al voltant dels ulls), les peribucals (al voltant de la boca), a l’entrecella, a les comissures labials o al "rictus" o solc nasogenià. L’edat també posa de manifest altres problemes que afecten l’harmonia estètica de la cara, com la pèrdua de volum, propi de l‘envelliment, a llavis, pòmuls, etc.

Actualment existeixen diferents mètodes que ajuden a solucionar cadascun d’aquests problemes. S’han desenvolupat les infiltracions (injeccions amb agulla finíssima) de fluids a poca profunditat cutània i els implants de farciment (a través de microincisió oculta) de substàncies reabsorbibles. Ambdues tècniques tenen com a objectiu eliminar arrugues i dissimular cicatrius, arrodonir pòmuls, galtes o mentó. Si més no, un dels usos més populars els últims anys és l’aportació de volum als llavis.

L’àcid hialurònic és el producte estrella per al rejoveniment facial; s’utilitza com a farciment dèrmic per la seva capacitat per retenir líquid i atraure aigua, a més d’estimular la producció de col•lagen.
Depenent de la profunditat de l’arruga, es pot recórrer a diferents gruixos d’agulla i de formulació, permetent així adaptar el producte a les necessitats del pacient.

Procediment

Actualment tenim una alternativa no quirúrgica basada en la recuperació dels components que la pell perd amb els anys. Mitjançant la infiltració de substàncies de farciment, com l’àcid hialurònic, podem dissimular l’envelliment cutani i dels llavis, aconseguint, d’una manera senzilla, un aspecte esplèndid gràcies a la correcció de petits defectes. Els materials utilitzats són totalment compatibles amb l’organisme, química i físicament estables (no s’alteren amb el pas del temps) i imperceptibles al tacte, característiques que permeten aconseguir un resultat natural i permanent.

La tècnica de farciment mitjançant àcid hialurònic és una tècnica recomanada per a aquelles persones que desitgen millorar el gruix i projecció labial, millorar la definició de l’arc de cupido, elevar les comissures excessivament caigudes, corregir les arrugues a la zona superior del llavi, corregir les arrugues de l’entrecella, disminuir el rictus facial, sense modificar l’expressió, millorant l’estat i la qualitat de la pell en general.

Més informació sobre Farciments facials

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents