Eliminació de la papada

Eliminació no quirúrgica de la papada o barbeta doble

Eliminació de la papada

Belkyra és una substància injectable segura i aprovada per la FDA i la salut de Canadà que s'utilitza per reduir i potencialment eliminar el greix sota la barbeta.

La papada o barbeta doble és un excés de greix acumulat i no desitjada sota de la barbeta. Aquesta greix pot prendre l'aparença d'una barbeta doble, triple o fins i tot quàdruple. Desafortunadament, les barbetes dobles poden no estar relacionades amb el pes i l'estil de vida, sent en ocasions difícils d'eliminar. Una barbeta doble fa que un sembli més gran i amb aspecte descurat.

Procediment

Es tracta d'un procediment injectable no invasiu per a la reducció de doble mentó.
Belkyra injectable ha estat aprovat per la FDA i per Health Canada com un líquid injectable que s'insereix suaument en el greix de la barbeta inferior, mitjançant un procediment similar als farcits Restylane o Juvederm.

Amb el temps i amb unes poques injeccions, sense precisar cirurgia, els pacients poden veure reduïda aquest greix no desitjada o fins i tot eliminada. Es pot utilitzar crema anestèsica tòpica local per minimitzar les molèsties durant la realització del tractament.

Belkyra injectable és una substància química no-animal, no-humana, sintètica que es pot trobar en quantitats més petites en el cos humà. És una substància que incideix en la membrana cel·lular de l'adipòcit dissolent el greix amb seguretat i eficàcia i en la posterior alliberament del seu contingut.
La composició química de Belkyra Injectable és el desoxicolato químic, que s'ha utilitzat com a compost de reducció de greix injectable per més de 15 anys.

Més informació sobre Eliminació de la papada

Com actua Belkyra injectable?

Cures Post tractament

Resultats