Correcció de les orelles sense cirurgia

Tècnica mínimament invasiva sense cirurgia

Correcció de les orelles sense cirurgia

Earfold, correcció de les orelles en nansa sense cirurgia

Earfold és un tractament sense cirurgia per corregir les orelles prominents o orelles en nansa, així com les asimetries en les orelles.

EarFold® és un implant metge dissenyat com una curta tira de metall feta amb un aliatge de titani i níquel. Aquest aliatge ha estat utilitzada àmpliament en medicina durant anys, per exemple, en els dispositius coronaris coneguts com stents.

L'implant consisteix en una finíssima tira corbada de metall coberta amb un bany d'or per reduir la seva visibilitat sota la pell.

Aquest és un nou avanç va a simplificar, i posar a l'abast de tots, la correcció de les "orelles prominents" com a alternativa a l'otoplàstia.

Aquesta malformació consisteix en el desenganxament d'un o d'ambdós pavellons auriculars provocant l'efecte que les orelles estan massa separades del cap i projectades cap als costats.

Què és Earfold?

Earfold és un petit implant elaborat amb materials totalment segurs i biocompatibles que modelen la forma del cartílag de l'orella.

Pot aplicar-se en pacients de a partir de 7 anys d'edat, sempre que la prominència de l'orella davant de la mastoide sigui superior a 2 cm.

Earfold pot corregir els següents problemes estètics:

• Orelles prominents o orelles en nansa
• Asimetria en les orelles

Earlfold està dissenyat perquè el resultat sigui permanent, però pot revertir-se en cas que sigui necessari.

Procediment Com es corregeixen les orelles prominents sense cirurgia?

Les orelles molt prominents o en nansa poden corregir sense cirurgia mitjançant Earfold, una tècnica mínimament invasiva que es realitza sota anestèsia local.

El pacient podrà veure els resultats que es poden obtenir mitjançant simuladors o prefold, uns dispositius que es col·loquen sobre la pell, a la part externa de les orelles, que permeten veure com es va a modificar l'aspecte de les orelles i així indicar al cirurgià com és la forma que desitja obtenir.

El procediment, que té una durada aproximada de 30 minuts, consisteix a realitzar una petita incisió per la qual s'introdueix l'implant Earfold, que modifica la forma del cartílag.

Després del procediment no cal cap tipus d'embenat i el pacient pot incorporar-se a la seva vida normal de seguida.

Quins són els resultats de Earfold?

Els resultats de Earfold són totalment naturals, ja que l'implant queda totalment ocult sota la pell.

Amb aquest dispositiu, la distància entre la vora exterior de l'orella i el costat del cap es redueix fins a un 37%.