box image
Estudi i Diagnòstic facial

El nostre especialista en Estètica facial i Estudi de la pell, l'assessorarà i li farà, una avaluació, diagnòstic i proposta de tractament integral facial personalitzat, basant-se en diferents marcadors, com l'edat, qualitat de la pell i estructura facial, i amb l'objectiu de millorar la qualitat de la pell i retornar la joventut a la cara.

box image
Peeling

El peeling consisteix a aplicar substàncies químiques sobre la pell per aconseguir la renovació de les seves capes, el que afavoreix la seva consistència, una uniformitat del pigment i una major hidratació.

box image
Lifting Líquid

L’última cosa per rejovenir la cara de manera global es diu lifting líquid. Una nova tècnica a base d’infiltracions que aconsegueix tornar a col•locar volums, elevar teixits, eliminar arrugues i hidratar i millorar la qualitat de la pell del rostre. 

box image
Botox

S’ha convertit en el rei dels retocs, per la naturalitat dels resultats i per l’efecte llustrós i fresc que aporta a la pell. Tècnica segura, senzilla i no invasiva, el Bótox aconsegueix una expressió serena i relaxada, així com també l’atenuació de les arrugues d’expressió. 

box image
Rehidratació Cutània

La rehidratació amb infiltracions intradèrmiques és una tècnica molt nova, que consisteix en infiltrar dins la pell àcid hialurònic, que ajuda a prevenir l’envelliment cutani, a endarrerir la formació d’arrugues i a tornar a la pell la seva hidratació i elasticitat.

box image
Rejoveniment Facial

El tractament V UP combina la infiltració de toxina botulínica i hidroxipatita càlcica amb el tractament làser per aconseguir un rostre més ters i jove.

box image
Revitalització Cutànea - RICH

Un nou tractament cutani que dóna lluminositat, frescor i joventut a l’expressió de la cara. Consisteix en un còctel de diferents productes, que a través de petitíssimes infiltracions cutànies a les àrees més afectades pels signes d’envelliment: cara, coll, escot i dors de les mans, fa que puguem combatre i endarrerir els signes d'enveilliment.

box image
Mesoplàstia facial

És el tractament estrella del rejoveniment facial. La mesoplàstia repara, nodreix i manté una cara sense arrugues mitjançant un conjunt de tècniques. Es tracta d’observar la cara com una unitat, de rejovenir-la retornant el volum on s’ha perdut, tractant les arrugues, reestructurant el teixit base i millorant l’aspecte extern de la pell.

box image
Flacciditat Facial

A conseqüència del procés natural d’envelliment, la pell perd el seu aspecte lluent, llis i juvenil i mostra signes de flacciditat i arrugues. Amb el pas dels anys, el teixit adipós disminueix i per fermesa.

La radiofreqüència és un tractament eficaç per a combatre la flacciditat de l’àrea facial i del coll, que aconsegueix rejovenir la pell a través de l’acció de la calor.

box image
Factors de creixement facial

Un innovador tractament de rejoveniment facial que, mitjançant la infiltració del plasma ric en factors de creixement del propi pacient, aconsegueix estimular, potenciar i accelerar la regeneració de la pell d’una manera senzilla i efectiva.

box image
Peeling OBAGY

Un Peeeling de fàcil aplicació, ben tolerat i amb uns excel·lents resultats de durada més prolongada que altres peelings

box image
Arrugues facials. Láser

El resurfacing o tractament làser de les arrugues facials és una tècnica innovadora que permet eliminar totalment les arrugues lleus o moderades i millorar l’aspecte de les mes profundes. També està indicar per al tractament de les seqüeles de l’acne i per augmentar la qualitat de la pell.

box image
Peeling fenol catalitzat

Consisteix en eliminar d'una manera controlada una o diverses capes de la pell estimulant al seu torn la formació d'una pell nova amb menys arrugues i taques. Donant-li una coloració més uniforme i sonrosada, amb més brillantor. En definitiva una pell amb un aspecte més jove.

box image
Taques cutànies

Una de les aplicacions més noves del làser és la possibilitat d’eliminar taques cutànies i lesions pigmentades que apareixen a la cara, escot i mans, sovint associades a l’envelliment.

box image
Lesions vasculars

Un làser especialment dissenyat per corregir sense risc i amb gran efectivitat lesions vasculars no estètiques, com: taques congènites, venetes visibles, estries recents, berrugues, acne, cremades i algunes cicatrius post cirurgia.

box image
Unificar el to de la pell amb IPL

Una font de llum que frena i combat l’envelliment de la pell, millorant gradualment el seu to i textura; i eliminant les taques, vermellors, porus dilatats i arrugues fines.

box image
Micropigmentació

Una mirada expressiva o uns llavis bonics i ben definits, fan que ens trobem millor amb nosaltres mateixes, i més atractives. Si més no, el maquillatge convencional té l’inconvenient dels retocs. Ara, aquest problema es pot solucionar mitjançant el maquillatge semipermanent, que ens ajudarà a estar perfectes en qualsevol moment o situació.

box image
Eliminació de farciments facials

La tècnica consisteix en introduir la fibra a través de la pell fins el material que volem eliminar, si el material es troba de forma encapsulada, és escalfat mitjançant el làser, de manera que es transforma en un estat líquid-gel i s'elimina per pressió.

box image
Eliminació de les ulleres fosques

Nanofat és un innovador mètode de medicina estètica no invasiu que utilitza una extracció mínima de greix del propi pacient per corregir els antiestètics cercles foscos al voltant dels ulls

box image
Fils tensors i mini fils

Els mini fils tensors se situen a nivell subdèrmic per induir la formació del col•lagen i dels fibroblasts amb l'objectiu d'estirar i re densificar la pell

box image
Farciments facials

El farciment facial s’ha convertit en una arma excel•lent per recuperar la joventut d’una manera sorprenent; allisa les arrugues, proporcionant elasticitat i llum a la pell; a la vegada que defineix i torna a col•locar les faccions al seu lloc.

box image
Augment de llavis

Una de les zones que més cuidem i ens preocupa a les dones són els llavis. Un bonic somriure amb uns llavis sensuals i ben definits proporciona un gran atractiu.

box image
Peeling revitalitzant PRX-T33

Indicat per millorar la flacciditat del teixit i actuar com revitalitzant cutani millorant notablement l'aparença de la pell

box image
Correcció de les orelles sense cirurgia

Indicat per millorar la flacciditat del teixit i actuar com revitalitzant cutani millorant notablement l'aparença de la pell

box image
Eliminació de la papada

Belkyra és una substància injectable segura i aprovada per la FDA i la salut de Canadà que s'utilitza per reduir i potencialment eliminar el greix sota la barbeta.