Augment de llavis

Llavis sensuals i ben definits

Augment de llavis

Una de les zones que més cuidem i ens preocupa a les dones són els llavis. Un bonic somriure amb uns llavis sensuals i ben definits proporciona un gran atractiu.

L'edat posa també de manifest problemes que afecten l'harmonia estètica de la cara com la pèrdua de volum als llavis.

L'augment de llavis o aportació de volum als llavis és un dels tractaments de medicina estètica que més es realitzen a la Clínica Planas.

L'àcid hialurònic és el producte estrella que fem servir com a farciment dèrmic per la seva capacitat per retenir líquid i atreure aigua, a més d'estimular la producció de col·lagen. Es tracta d'un producte de farciment reabsorbible, és a dir no permanent o definitiu, d'una durada aproximada d'uns 12 mesos.

A Clínica Planas vam realitzar un estudi del teu perfil labial i conjuntament amb el metge i en funció de les teves preferències i gustos i adequat a la teva estructura facial, podem; bé redefinir només el contorn, o augmentar el volum, i en cas que sigui necessari també corregir les arruguetes verticals i les arrugues de les comissures dels llavis, per tal de millorar l'aspecte general del rostre.

El procediment consisteix en petites infiltracions del producte a la zona a tractar, no requereix d'ingrés i es realitza amb anestèsia tòpica local. L'aplicació és de forma subtil i gradual, sempre donant prioritat a la naturalitat, amb el fi de poder valorar prudentment el resultat, de manera que si fos necessari, es pot realitzar una segona sessió o retoc al cap d'uns dies.

Encara que els resultats s'aprecien de forma immediata, el dia de la intervenció es produeix una lleu inflamació a la zona, que va remetent amb les hores.