Eliminar tatuatges

Els tatuatges ja no són per sempre

Eliminar tatuatges

Tatuar-se la pell és una pràctica estesa en moltes cultures, també a la nostra. Tot i que la majoria de persones mostren amb orgull els seus dissenys, també es donen casos de penediment per aquesta inscripció o il·lustració que pot ser una limitació per accedir a determinats llocs de treball, o que es va decidir en un moment personal que pot haver canviat (modificació de gustos personals i fins i tot ruptures sentimentals que deixen sense sentit alguns tatuatges).

Per a aquests casos ja no és una condemna la suposada eternitat del tatuatge, ja que existeix una tècnica que aconsegueix desdibuixar i eliminar la tinta injectada a la pell, de manera senzilla i eficaç: l'aplicació de la llum làser.

Llum que destrueix els pigments

El tatuatge es realitza mitjançant una agulla que penetra a la pell i injecta tinta a la zona específica per originar un disseny o dibuix. Concretament, la tinta es diposita 2-3mm sota de la pell, en el que anomenem dermis. En aquesta capa de la pell, les cèl·lules són molt estables pel que el tatuatge es converteix en gairebé permanent. Tan sols el làser és capaç de trencar aquesta característica i oferir la possibilitat d'esborrar el, fins fa uns anys, inesborrable.

El tractament làser permet destruir el pigment sense fer mal a la pell, ja que la irradiació de la llum és de nanosegons, amb la qual cosa només actua sobre la tinta i no sobre el teixit circumdant, evitant així cicatrius ni marques de cap tipus.

Es pot administrar anestèsia local al pacient per mitigar el dolor del tractament i no requereix d'hospitalització.


Més informació sobre Eliminar tatuatges

Resultats satisfactoris

Cures Post Tractament