Flacciditat vaginal

La salut sexual de les dones és important

Flacciditat vaginal

 
Un nou tractament per combatre una preocupació comuna en la dona: La flacciditat vaginal i la disminució de la sensibilitat i satisfacció durant les relacions sexuals.

Igual que la teva pell, el teixit vaginal està fet de fibres de col·lagen. Durant el part, aquests teixits poden sobre-estirar-se, danyant el col·lagen i creant una sensació de flacciditat, especialment al voltant de l'obertura vaginal.
Aquesta pèrdua de contenció comporta a una disminució de sensibilitat i satisfacció durant les relacions sexuals.

Li presentem un nou tractament de Radiofrecuencia monopolar per combatre una preocupació comuna en algunes dones: La Flacidesa vaginal. Encara que pot resultar una mica incomodo de tractar, la satisfacció sexual en la dona és una part important de la salut i val la pena tractar el tema.

Han variat les seves relacions sexuals després de tenir fills?

• Sents que la teva vagina està flàccida?
• És difícil sentir la penetració?
• És difícil obtenir satisfacció sexual?

És un tractament que es realitza a la consulta i que pot augmentar la sensibilitat de la vagina i millorar la satisfacció sexual. El procediment Viveve no requier anestèsia, una mica o gens de repòs i el tractament dura al voltant de 30 minuts.

Com funciona?

A l'inici del tractament, el metge inserirà un tip o capçal de la mida del polze just darrere de l'obertura vaginal. Aquest capçal es mourà en cercles al voltant de l'obertura, emetent calor a les fibres de col·lagen que formen part dels teixits subcutanis al mateix temps que refreda la superfície.

El teixit vaginal reacciona a la calor produint noves fibres de col·lagen en el teixit. Aquest procés té lloc al llarg dels propers 30-90 dies després del tractament, pot ser que fins i tot una mica més de temps. Aquests canvis tenen lloc a nivell cel·lular, així que no hi ha signes externs visibles en el teixit vaginal.