Excés de sudoració. Mans

Estrenyi la mà amb tranquil.litat i seguretat

Excés de sudoració. Mans


La Hiperidrosis o excés de sudoració és una afecció per la qual una persona sua massa i de manera impredictible. Les persones amb hiperhidrosi poden suar fins i tot quan la temperatura és fresca o quan estan en repòs

L'excés de sudoració afecta un 3% de la població i comporta inseguretat, falta de confiança, i en alguns casos pot provocar ansietat i estrès. Tot i que el problema és de lluny conegut, la solució no ho és tant. Amb una senzilla aplicació de Botox a la zona afectada, el problema queda resolt.

La toxina botulínica és l'única alternativa no quirúrgica que aconsegueix interrompre la hiperactivitat de les glàndules sudorípares. El producte s'infiltra a la zona afectada a través d'una agulla extremadament fina. Es tracta d'un procediment altament tolerat, segur i de demostrada eficàcia, que millora la qualitat de vida.

Els efectes poden durar entre 4 mesos i un any, depenent de la zona i les característiques particulars de cada cas El tractament amb toxina botulínica no requereix hospitalització, no és dolorós i es realitza a la consulta de l'especialista de forma ambulatòria.