Excés de sudoració

Normalitza la suor

Excés de sudoració

L'excés de sudoració afecta un 3% de la població i comporta inseguretat, falta de confiança, i en alguns casos pot provocar ansietat i estrès. Tot i que el problema és de lluny conegut, la solució no ho és tant. Amb una senzilla aplicació de Botox a la zona afectada, el problema queda resolt.

La hipersudoració o hiperhidrosi fa referència a un excés de sudoració que es localitza generalment en els palmells de les mans, plantes dels peus o aixelles, encara que pot donar-se en altres zones del cos, com al cap i la cara.

La toxina botulínica és l'única alternativa no quirúrgica que aconsegueix interrompre la hiperactivitat de les glàndules sudorípares. El producte s'infiltra a la zona afectada a través d'una agulla extremadament fina. Es tracta d'un procediment altament tolerat, segur i de demostrada eficàcia, que millora la qualitat de vida.

Els efectes poden durar entre 4 mesos i un any, depenent de la zona i les característiques particulars de cada cas (la durada mitjana en hipersudoració axil • lar, per exemple, és de 7 mesos). El tractament amb toxina botulínica no requereix hospitalització, es realitza a la consulta de l'especialista de forma ambulatòria.