box image
Depilaciò amb láser

L’eliminació del borrissol a través del làser, és, al contrari que les tècniques tradicionals, un mètode ràpid, segur i definitiu al llarg del temps, deixant intactes els porus i altres teixits de la pell.

box image
Flacciditat vaginal

Un nou tractament per combatre una preocupació comuna en la dona: La flacciditat vaginal i la disminució de la sensibilitat i satisfacció durant les relacions sexuals.

box image
Excés de sudoració

El Botox és l'única alternativa no quirúrgica que aconsegueix interrompre la hiperactivitat de les glàndules sudorípares. Un procediment de demostrada eficàcia que millora la qualitat de vida.

box image
Excés de sudoració. Mans

La Hiperhidrosi o excés de sudoració és una afecció per la qual una persona sua massa i de manera impredictible. El incòmode excés de sudoració en mans solució.

box image
Varius

La tècnica d’escleroteràpia consisteix en la infiltració d’una solució química suau en el vas afectat, aconseguint que desaparegui. Les mans semblen més juvenils i llises, i les cames poden tornar a lluir-se amb un aspecte natural i saludable.

box image
Estries

Disposem de noves tecnologies basades en la llum i la radiofreqüència per eliminar amb èxit les estries

box image
Eliminar tatuatges

La llum làser pot esborrar pràcticament qualsevol tatuatge. No obstant això, cal tenir en compte que el to de la pell, la coloració i la mida del propi tatuatge, poden condicionar l'efectivitat del tractament