Radiofreqüència

El secret d´una cara ferma i sense flacciditat.

Radiofreqüència

El pas del temps acostuma a provocar un descolgament de la pell, sobre tot en l’àrea de les galtes i el coll. Actualment existeixen diverses tècniques per poder solucionar-ho. Una de las més eficaces i que a més no implica una intervenció quirúrgica és la radiofreqüència. En aquest sentit, s’ha de destacar que aquest procediment no pretén substituir la cirurgia, que té unes indicacions molt concretes i uns resultats òptims en determinats casos, si no que constitueix una alternativa a certs tipus de flacciditat facial.

A més, un dels grans avantatges d’aquest tipus de tractament és que permet combinar-lo amb altres tècniques que fan que els efectes siguin més duradors. Així doncs, es pot fer amb infiltracions de toxina botulínica, Llum Intensa Polsada, Peelings... sempre que el metge especialista ho indiqui i després del temps prudencial recomanat en cada cas.

Procediment

El tractament de radiofreqüència aconsegueix rejovenir la pell a través de l’acció del calor. Aquesta sensació es produeix per l’energia que la radiofreqüència exerceix sobre el col•lagen de las capes més profundes de la pell. Aquest calor aconsegueix de manera immediata l’estirament del teixit cutani, reduint els signes de l’envelliment facial al deixar la pell més clara i neta, sobre tot a la regió de les galtes, línia de la mandíbula i coll.

Aquest sistema és molt segur i eficaç, doncs el calor generat no afecta l’organisme perquè és molt superficial. Actualment s’han realitzat centenars de tractaments sense efectes secundaris. Durant l’aplicació del tractament el pacient pot notar una breu sensació de calor, però en cap cas aquesta sensació arriba a ser molesta.

Més informació sobre Radiofreqüència

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents