Rehidratació Cutània

Un plus d´Hidratació i col·lagen per a la pell

Rehidratació Cutània

La rehidratació amb infiltracions intradèrmiques és una tècnica molt nova, que consisteix en infiltrar a la pell l’àcid hialurònic que ajuda a prevenir l’envelliment cutani, a endarrerir la formació d’arrugues i a retornar a la pell la seva hidratació i elasticitat. L’àcid hialurònic està present a la dermis sana i la seva funció és la de mantenir l’elasticitat i hidratació de la pell, ja que la seva concentració a la dermis va disminuint amb el pas del temps. Aquest tipus de tractament es fa en aquells moments en que la hidratació dèrmica es fa més necessària; per exemple, després d’exposicions prolongada al sol, vent o pluja, o després de la pràctica d’esports a l’aire lliure, com l’esquí o la navegació. També és un mètode molt recomanat per a aquelles persones fumadores o que treballen en llocs tancats.

L’àcid hialurònic atrau gran quantitat d’aigua al seu voltant, a manera d’esponja molecular, estimula la formació e col•lagen i elastina, i té a més un gran poder antioxidant, bloquejant els radicals lliures. És un tractament segur, i la seva efectivitat es nota des de la primera sessió.

El nombre de sessions varia segons l’estat de la pell, si més no s’acostumen a fer de dues a quatre sessions, separades cadascuna d’elles per dues o tres setmanes. Posteriorment, es poden fer sessions de manteniment cada tres mesos.

Procediment

Abans d’iniciar la rehidratació s’ha de fer una neteja en profunditat i un desgreixatge de la pell. A continuació s’aplica una crema anestèsica per a que disminueixi la sensibilitat superficial de la zona. Posteriorment es realitza la microinfiltració intradèrmica (infiltració en la pell amb agulles molt fines) de l’àcid hialurònic a la regió a tractar: cara, coll o escot).

S’acaba el tractament aplicant unes criomascaretes estèrils que, a més d’aportar una sensació de benestar, eviten la formació de vermellors i hematomes, en cas de que hi els hagués.

La seva durada és d’ aproximadament uns 20 minuts.

Després de la sessió es pot fer vida normal.

Més informació sobre Rehidratació Cutània

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents