Auditori Jaume Planas

Auditori Jaume Planas

Reserves de l´Auditori

L'Auditori Jaume Planas es troba situat a la prestigiosa Clínica Planas, pionera en l'especialitat de Cirurgia Plàstica i Estètica, en un edifici emblemàtic, i envoltat de jardins, en un enclavament privilegiat al districte de Pedralbes, a la zona alta de Barcelona. Envoltat de grans hotels i immillorablement comunicat a través de la Ronda de Dalt i d'autobusos públics i Ferrocarrils (Parada de Reina Elisenda), es troba a tan sols 15 minuts de l'aeroport de Barcelona.

L'auditori disposa d'una entrada completament independent del centre mèdic, accedint directament al lluminós Hall principal del mateix. L'auditori disposa d'aparcament de 100 places.

L'auditori Jaume Planas està compost de:

Sala d'actes: Es tracta d'una sala polivalent amb capacitat fins a 500 persones, de fusta noble, que es pot dividir fins a 3 parts, mitjançant uns panells separadors de fusta, en funció de l'envergadura i necessitats del congrés. Les tres sales es poden utilitzar simultàniament.
L'auditori està dotat dels mitjans tècnics més avançats amb traducció simultània.

Hall principal i Zona Expositors: Amb una superfície de 750 m2. El Hall Principal i Zona Expositors normalment destinada a estands, amb ampli espai que es pot habilitar per Coffe Break en els descansos i lunchs de peu. Disposa de grans lavabos.

Zona Expositors 2 (en planta superior): Amb una superfície de 445 m2. A través d'una àmplia escala s'accedeix a aquesta zona amb la seva gran balconada amb vistes al Hall Principal de l'Auditori. Aquesta Zona Expositors 2 també és òptima per a la realització de càterings asseguts, ja que disposa d'una zona exterior on es poden ubicar cuines.


Reserves Auditori:

Tel: 932032812Galeria d´Imatges
Formulari de Reserva
Plano del auditorio