micropigmentació oncològica

Ens preocupem per vostè fins l´últim detall

micropigmentació oncològica

Avui dia, la micropigmentació ha anat evolucionant, i no només és capaç de millorar els trets facials, ressaltar la mirada, poblar les celles o definir els llavis; sinó que aconsegueix camuflar cicatrius i crear arèoles completes en el cas de les intervencions de reconstrucció mamària.

La tècnica de Micropigmentació pot servir de gran ajuda a les dones que tinguin que sotmetre’s a tractament de quimioteràpia, doncs aconsegueix simular el borrissol de les celles i pestanyes que caurà durant les sessions de quimioteràpia.

Una de les preocupacions que pateixen les dones que reben quimioteràpia és la pèrdua del cabell, i la pèrdua del borrissol de les celles i les pestanyes; així com també el fet de voler portar una vida social amb total normalitat, anar a la piscina, al gimnàs, o fregar-se la cara sense por a esborrar la línia dibuixada a llapis. La micropigmentació és la gran aliada en aquesta situació. La seva aplicació permet que passi desapercebuda la poca o inexistent quantitat de borrissol a celles i pestanyes. És sorprenent comprovar com, amb la tècnica de pel a pel és possible que en molt casos s’aconsegueixin celles més maques que les pròpies naturals.

La manca de pestanyes por ser substituïda per una ombra al voltant de l’ull, donant així vida a la mirada.

Cal destacar que aquesta tècnica està contraindicada durant el tractament de quimioteràpia, motiu pel qual és preferible que es faci prèviament.

Procediment

La micropigmentació és una tècnica derivada del tatuatge, que consisteix en introduir un pigment sota la pell mitjançant un dermògraf. Per aconseguir un resultat òptim són necessàries dues o tres aplicacions.

Per a la seva aplicació se segueixen tres passos: s’estudia la cara de la pacient, es fa el dibuix previ a l’àrea a tractar, buscant la forma i posició adequades en cada cas; i tot seguit es fa la micropigmentació.

Més informació sobre micropigmentació oncològica

Micropigmentació a celles i pestanyes

Micropigmentació de l?Arèola després de la Reconstrucció Mamària

Cures Post Tractament