Programa Postoperatori

Aconsegueixi una recuperació post quirúrgica el més ràpida possible

Programa Postoperatori


EN QUÈ CONSISTEIX?

Es tracta d'un programa postoperatori específic per a cada cirurgia en concret, que utilitza els aparells i tecnologia més avantguardista del moment per aconseguir una recuperació post quirúrgica el més ràpida possible.

Incideix especialment en la reducció del dolor, edema i inflamació, recuperació del to i hidratació de la pell, augment del to muscular general i localitzat, i segons el tipus de cirurgia realitzada, també millora la postura, recupera el volum respiratori, dóna estabilització articular i millora el to del sòl pèlvic i de la paret abdominal.UN GRUP MULTIDISCIPLINAR AL SEU SERVEI

La màxima eficàcia d'aquest programa s'aconsegueix quan els professionals que li donen forma tenen la màxima formació i el màxim compromís amb el pacient. El nostre equip de Cirurgians, Metges especialistes en Nutrició i Medicina Regenerativa, Entrenadors Personals, Tècnics en Teràpies Corporals, etc. pertanyen al més alt segment del seu àmbit de treball, formant-se de manera continuada. Els diferents programes postoperatoris s'han creat de forma molt específica segons el tipus d'intervenció quirúrgica realitzada.

La solidesa d'aquest programa s'aconsegueix amb la unió d'un equip de professionals que interactua de manera constant els uns amb els altres amb un compromís final: la satisfacció del pacient i la recerca de resultats.


SEGONS EL TIPUS D'INTERVENCIÓ REALITZAREM:

Cambra de pressió negativa Vacusport: Aquest mètode ha ajudat durant anys a millorar el flux sanguini dels astronautes, que pateixen períodes llargs d'ingravidesa en l'espai i s'ha refinat fins proporcionar un sistema sense precedents que s'inclou en programes de salut, estètica , alt rendiment i rehabilitació. Les sessions a la nostra càmera Vacusport ens ajudaran a cicatritzar ia disminuir la inflamació més ràpidament, aconseguint a més una gran millora del sistema circulatori. Aquesta tècnica d'avantguarda s'empra de forma exclusiva a Clínica Planas.

Ionocare: Ionocare servir oxigen "purificat", amb el que aconseguim millorar l'aspecte general de la pell, disminuint la inflamació, reforçant el sistema immune i millorant els processos enzimàtics.

Capsuloblast: Sessions preventives d'ultrasons externs per intentar evitar que es produeixi una contractura capsular o enduriment de les pròtesis mamàries.

Indiba Deep Care: Recuperador tissular. Actua regenerant i desinflamant els teixits.

Hidratació cutània: Tractaments estètics encaminats a hidratar i recuperar la pell el més aviat possible.

• Massatges de Drenatge Limfàtic: Que aconsegueixen accelerar la recuperació en permetre una reabsorció més ràpida de l'edema i reduir o eliminar les molèsties postoperatòries.

Personal Trainer, RPG - Reeducació Postural Global i Exercicis Hipopressius: L'Entrenador Personal l'assessorarà quin serà el programa idoni per maximitzar el resultat de la intervenció, l'estat físic general, la tonicitat muscular i la seva postura.

Visita de medicina estètica corporal: L'especialista us assessorarà sobre la millor manera de mantenir els resultats de la seva intervenció