Cirurgia dels pòmuls

Restablir l´equilibri, guanyar en harmonia.

Cirurgia dels pòmuls

La valoració estètica de la cara s’ha de fer en funció de la relació tridimensional existent entre cadascuna de les seves àrees. És per això que el seus relleus ossis adquireixen una gran importància. Entre ells podem destacar els pòmuls i el mentó. Uns pòmuls poc desenvolupats donen al rostre un aspecte pla i envellit, però si són excessius poden provocar un aspecte agressiu i poc elegant. Per altra banda, un mentó insuficient distorsiona el pla facial i el contorn de la boca; i a més escurça la profunditat del coll. Si més no, una barbeta massa pronunciada no resulta estètica, especialment en la dona. En aquests casos la cirurgia pot ser una bona solució estètica i en ocasions es combina amb altres procediments estètic-quirúrgics de la cara, com el Lifting o la Rinoplàstia.

Procediment

L’augment dels pòmuls pot fer-se mitjançant pròtesi de silicona sòlida, la col•locació de la qual no deixa cicatrius visibles, ja que es posa per via endobucal. Una altra opció és fer-ho a través de les mateixes incisions de les blefaroplàsties, si es fan a la mateixa intervenció. També es pot realitzar amb una lipoinjecció, és a dir, a través de la infiltració de greix extret de la pròpia pacient mitjançant liposucció.

Més informació sobre Cirurgia dels pòmuls

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

preguntes més freqüents

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

La cirurgia dels pòmuls permet dotar la cara d’una nova bellesa. Els canvis a l’estètica facial després de l’operació són espectaculars, els trets es redefineixen i totes les proporcions canvien a millor. El resultat és un pacient emocionat quan veu el seu nou aspecte. 

Dr. Jorge Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

Després d’una operació de pòmuls, els trets s’harmonitzen, els jocs de llums i ombres facials són totalment nous i, fins i tot sota un focus de llum professional que no deixa veure els relleus, la diferent absorció de la llum que tenen els nous contorns fa palesa la transformació.

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

Els implants de pòmuls, per tal de corregir una manca de desenvolupament, ajuden a harmonitzar els trets facials, buscant un equilibri essencial per a la bellesa del rostre.

Dr. Artur Carbonell