Cirurgia del mentó

Restablir l´equilibri, guanyar en harmonia.

Cirurgia del mentó

La valoració estètica de la cara s’ha de fer en funció de la relació tridimensional existent entre cadascuna de les seves àrees. És per això que el seus relleus ossis adquireixen una gran importància. Entre ells podem destacar els pòmuls i el mentó. Uns pòmuls poc desenvolupats donen al rostre un aspecte pla i envellit, però si són excessius poden provocar un aspecte agressiu i poc elegant. Per altra banda, un mentó insuficient distorsiona el pla facial i el contorn de la boca; i a més escurça la profunditat del coll. Si més no, una barbeta massa pronunciada no resulta estètica, especialment en la dona. En aquests casos la cirurgia pot ser una bona solució estètica i en ocasions es combina amb altres procediments estètic-quirúrgics de la cara, com el Lifting o la Rinoplàstia.

Procediment

L'augment de mentó es pot fer pels mateixos procediments que el dels pòmuls. En aquest cas, l'implant de pròtesi es fa per via endobucal amb la qual cosa tampoc es deixen cicatrius.

També existeix la possibilitat d'augmentar el mentó mitjançant greix pròpia.

Més informació sobre Cirurgia del mentó

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes més freqüents

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

La barbilla es tan importante para la armonía del rostro como lo son los ojos, la nariz o el óvalo. Nuestro objetivo es dotar de armonía o de mayor belleza al rostro, a veces crear el contraste de volumen que resalte una facción de otro modo desapercibida y, sobre todo, proporcionar dimensiones. Así de simple.

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

Un mentón retraido distorsiona el plano facial y el contorno de la boca y además acorta la profundidad del cuello. Se puede solucionar, bien mediante grasa del propio paciente o con un implante de Silastic.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

És interessant veure el canvi que arriba a produir-se en l'aspecte general del rostre amb la remodelació de la barbeta. Tots els volums semblen diferents: nas, ulls, boca i front prenen una altra proporció, fins i tot la mida de la cara s'altera visualment.

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

Els implants de mentó per corregir una falta de desenvolupament, és una cirurgia ràpida i permet un equilibri essencial per a la bellesa del rostre.

Dr. Artur Carbonell