Boles de Bichat

Afinament i estètica de les galtes

Boles de Bichat

El rostre és la part més visible del nostre cos. Per això, són moltes les persones que busquen millorar la imatge i un major equilibri al rostre i acudeixen  a la cirurgia estètica per afinar-lo, accentuant la zona dels pòmuls. Aquells pacients acomplexats per unes galtes excessives, poden trobar la solució a l'extracció de les boles de Bichat, cúmuls de greix que es troben a les galtes.

Les boles de Bichat, encunyades així pel seu descobridor, l'anatomista francès Xavier Bichat, són paquets grassos que es troben a les galtes. De fet, tots les tenim però, depenent de la seva mida, ens fan la forma més rodona o més allargada.

Per eliminar-les es requerirà d'una intervenció no invasiva molt de moda, a causa de que moltes estrelles de Hollywood s'han sotmès a ella, per embellir el rostre i obtenir el tan anhelat perfil triangular. Treure-les -afinarà la cara, accentuant els pòmuls, obtenint un rostre més angulós i definit.

Aquesta intervenció és recomanada per a aquelles persones que es troben entre els 16 anys, quan la cara deixa de créixer, i els 40 quan, a causa del inici del procés d'envelliment el rostre comença a aprimar per si sol.

Procediment

El procés per extreure les boles és senzill i ràpid (30 minuts):

1. Aplicació d'anestèsia local, llevat que s'aprofiti l'entrada a quiròfan per realitzar altres intervencions de més
    envergadura.
2. Realització de dues incisions internes de 1,5 cm, una a cada galta, just en l'espai entre els queixals inferiors i les
     superiors.
3. Extracció de les boles de greix. La seva extracció total no és necessària, depèn de quant es vulgui afinar la cara.
4. Punts de sutura.

Més informació sobre Boles de Bichat

Porsoperatori

Resultats