Galindons

Uns peus bonics i sans en harmonia amb el cos, són símbol de salut.

Galindons

Els peus són una part molt important del nostre cos ja que sostenen el nostre el pes i cal prestar-los l'atenció que es mereixen, ja que són els que més es ressenten en caminar, en usar un calçat ajustat, en caminar descalços, en fer exercici, etc.

Les deformitats en els peus causen dolor, a més de representar un problema estètic que ens pot arribar a condicionar en la nostra vida quotidiana.

El galindó o hallux valgus és una desviació axial del metatars i de la falange del primer dit del peu provocada per diversos factors, el primer d'ells és la forma del peu: les persones que tenen un dit gros més llarg que la resta de dits, tendeixen a desenvolupar aquest tipus de patologia. L'ús de sabates ajustades o amb taló augmenten les molèsties.

Més de 6000 persones són intervingudes cada any a Espanya per patir aquesta patologia.

Què ens diferencia?

La nostra tècnica és innovadora:

- Cirurgia ambulatòria
- Sense cicatrius
- indolor
- Us de calçat propi després de la cirurgia.

Per què?

Gràcies a les noves tècniques quirúrgiques podem restaurar el correcte funcionament del peu i dotar-lo d'un aspecte harmoniós i natural. Sense dolor, cicatrius i amb la més ràpida recuperació.

Estudi diagnòstic Personalitzat

En una primera visita de valoració i després d'una acurada recopilació de dades clíniques, un minuciós examen del peu i proves diagnòstiques, podem realitzar un diagnòstic definitiu per poder abordar amb les millors garanties cada patologia.

Procediment

A Clínica Planas realitzem la tècnica més innovadora i menys invasiva de correcció del galindó. A diferència d'altres tècniques, l'os no es secciona sinó que es desplaça lleugerament a la posició correcta. No es fan incisions a la pell per la qual cosa no hi haurà rastre de cicatrius. No es realitzen punts de sutura. Se surt caminant de la clínica amb calçat còmode i després de 7 dies de la cirurgia, podrà posar-se el seu calçat habitual.

Es tracta d'una tècnica quirúrgica percutània (amb petites perforacions), que es realitza sota anestèsia local, que permet tractar el galindó desplaçant-lo lleugerament a la posició correcta, de manera que pugui trobar de nou la seva forma i funció correctes, sense cicatrius, sense osteotomies i sense sutures, aconseguint el millor resultat i grau de satisfacció dels pacients.

Aquesta tècnica utilitza un sistema especial de correcció (Mini Tightrope), que forma un pont artificial entre l'I i el II metatars, i que desplaça internament l'os a la posició correcta, sense necessitat de seccionar-lo. El sistema Mini Tightrope reconstrueix el lligament inter-metatarsià i permet una correcció anatòmica, és a dir, porta l'os a la seva posició correcta, sense la necessitat de tallar-lo i desplaçar-lo com se sol fer en altres tècniques de correcció del galindó. La Clínica Planas és l'única i pionera a oferir aquesta tècnica.

 

Técnica Juanete
Técnica quirúrgica del juanete

Per a una recuperació més ràpida, s'empra plasma ric en plaquetes (PRP), anomenat comunament "factors de creixement", per estimular una regeneració cel·lular que permeti oferir una millor i més ràpida recuperació funcional després de la intervenció.

http://www.clinicaplanas.com/video/correccion-de-los-juanetes

Juanete Técnica Tradicional

Diferència Incisions pel que fa a la tècnica tradicional

Més informació sobre Galindons

Beneficis