Dit de Sastre o 5è Dit Var

Uns peus bonics i sans en harmonia amb el cos, són símbol de salut.

Dit de Sastre o 5è Dit Var

Els peus són una part molt important del nostre cos ja que sostenen el nostre el pes de i cal prestar-los l'atenció que es mereixen, ja que són els que més es ressenten en caminar, en usar un calçat ajustat, en caminar descalços, en fer exercici, etc.

Les deformitats en els peus causen dolor, a més de representar un problema estètic que ens pot arribar a condicionar en la nostra vida quotidiana.

El dit de sastre o 5è dit var és l'homòleg contrari del galindó, però situat en el cinquè dit.

Aquesta deformitat també es diu Tailor 's Bunion, de l'anglès "el call del sastre". De fet, en el passat, els sastres tenien el costum de cosir a mà asseguts a terra amb els peus creuats, el que els provocava l'aparició d'un call en la vora exterior de peu.

Què ens diferencia?

La nostra tècnica és innovadora:

- Cirurgia ambulatòria
- Sense cicatrius
- indolor
- Calçat propi després de la cirurgia.

Estudi diagnòstic Personalitzat

En una primera visita de valoració i després d'una acurada recopilació de dades clíniques, un minuciós examen del peu i proves diagnòstiques, podem realitzar un diagnòstic definitiu per poder abordar amb les millors garanties cada patologia.


Procediment

Existeixen moltes tècniques quirúrgiques per corregir el 5è dit var, però en la pràctica del dia a dia, sovint es limiten a llimar la protuberància òssia, amb la tècnica que apliquem a la Clínica Planas, a més d'eliminar la protuberància òssia, es realinea el dit i restableix la forma i funció correctes del peu.

Juanete Sastre Tècnica de correcció de dit de Sastre

Practiquem una tècnica quirúrgica mínimament invasiva

La cirurgia no deixa cicatriu alguna ja que es treballa amb petites incisions d'1 mm, mitjançant una tècnica que permet corregir les deformacions del peu re alineant l'os completament sense practicar osteotomies innecessàries. El respecte als teixits i a la integritat òssia queda reflectit en: una restauració de la forma i funció de peu, recuperació immediata amb mínimes molèsties postoperatòries.

Més informació sobre Dit de Sastre o 5è Dit Var

Beneficis