Dit en Martell o Dit en Urpa

Uns peus bonics i sans en harmonia amb el cos, són símbol de salut.

Dit en Martell o Dit en Urpa

Els peus són una part molt important del nostre cos ja que sostenen el nostre el pes i cal prestar-los l'atenció que es mereixen, ja que són els que més es ressenten en caminar, en usar un calçat ajustat, en caminar descalços, en fer exercici, etc.

Les deformitats en els peus causen dolor, a més de representar un problema estètic que ens pot arribar a condicionar en la nostra vida quotidiana.

El galindó o hallux valgus és una desviació axial del metatars i de la falange del primer dit del peu Els peus són una part molt important del nostre cos ja que sostenen el nostre el pes i cal prestar-los l'atenció que es mereixen, ja que són els que més es ressenten en caminar, en usar un calçat ajustat, en caminar descalços, en fer exercici, etc.

Les deformitats en els peus causen dolor, a més de representar un problema estètic que ens pot arribar a condicionar en la nostra vida quotidiana.

El dit en martell o dit en urpa, és una deformitat estètica fàcilment apreciable que es caracteritza per una flexió progressiva del dit que produeix forts dolors i irritació en el lloc on entra en contacte amb les sabates i en la punta de l'última falange.

En molts casos, resulta gairebé impossible trobar sabates adequades i molts pacients es compren sabates més grans del que necessiten o es veuen obligats a utilitzar tiretes protectores.
Dedo en garra
Què ens diferencia?

La nostra tècnica és innovadora:

- Cirurgia ambulatòria
- Sense cicatrius
- indolora
- Permet l’ús de calçat propi després de la cirurgia.

Estudi diagnòstic Personalitzat

En una primera visita de valoració i després d'una acurada recopilació de dades clíniques, un minuciós examen del peu i proves diagnòstiques, podem realitzar un diagnòstic definitiu per poder abordar amb les millors garanties cada patologia.

Procediment

La cirurgia que es practica mitjançant anestèsia local, consisteix en una tècnica percutània sense fixació interna, que permet garantir una correcció eficaç sense deixar cicatrius, aconseguint així una rehabilitació més ràpida i el menys mal estètic.

A través de 1 ó 2 orificis d'accés d'un mil·límetre, en només 5 minuts d'operació i amb anestèsia local, es realitzarà la correcció actuant sobre els teixits tous (tenotomia de l'extensor comú o del flexor llarg) i sobre l'estructura òssia (osteotomia de reducció).

Dedo garraTècnica quirúrgica mínimament invasiva

La cirurgia no deixa cicatriu alguna ja que es treballa amb petites incisions d'un mil·límetre, mitjançant una tècnica que permet corregir les deformacions del peu alineant  l'os completament sense practicar osteotomies innecessàries. El respecte als teixits i a la integritat òssia queda reflectit en: una restauració de la forma i funció de peu, recuperació immediata amb mínimes molèsties postoperatòries.

Dedo MartilloDiferencia incisions amb respecte a la tècnica tradicional

Més informació sobre Dit en Martell o Dit en Urpa

Beneficis