Lifting de Braços

Es pot combatre la facciditat en els braços

Lifting de Braços


A partir dels 40, la flacciditat en els braços comença a aparèixer en algunes dones.
És important distingir entre els diferents graus de flacciditat del contorn dels braços ja que l'elecció del mètode dependrà, en gran part, del grau de despenjament que presentin.

GRAU I

En aquest estadi la flacciditat és incipient i sol ser suficient amb realitzar sessions de radiofreqüència corporal. És un tractament indolor que no necessita anestèsia.
La calor que s'aplica afavoreix el drenatge limfàtic, així com la formació de nou col·lagen. La pell es reafirma en molt poc temps permetent que els braços recuperin la seva fermesa.
RESULTATS: La sessió dura 30-45 minuts. L'efecte tensor millora gradualment fins arribar al seu punt màxim transcorreguts tres mesos des del tractament.


GRAU II

Hi ha distensió al braç degut, més que a flacciditat, a un excés de greix que fa prendre al braç forma de pèndol. Sense deixar cicatrius, podem extreure el greix sobrant mitjançant liposucció i així descarregar de pes al braç perquè es retregui per si sola la pell.

GRAU III

L'efecte del braç en pèndol, no és ja tant, o únicament per excés gras, sinó per flacciditat cutània. Sobra pell i es necessitarà fer una cirurgia de braquioplastia per solucionar-ho.
Només en els casos més lleus es podrà realitzar amb una incisió sota l'aixella, però si sobra molta pell caldrà deixar una cicatriu longitudinal a la cara interna dels braços, des de l'aixella fins al colze, per poder extreure tota aquesta pell sobrant. A aquest últim grup de pacients els aconsellem l'operació només a aquells casos molt extrems ja que deixarem una cicatriu llarga difícil d'amagar.