Cirurgia Íntima Femenina

Pensem en la dona

Cirurgia Íntima Femenina

Existeixen deformitats congènites o adquirides en els genitals femenins que poden acomplexar o molestar la dona en la seva vida normal o sexual.

Aquestes alteracions poden ser tractades quirúrgicament obtenint uns resultats òptims.

En general aquestes intervencions són senzilles i requereixen una recuperació curta i sense molèsties importants.

Les intervencions més comunes són: les de tractament dels llavis menors i majors, disminució de la muntanya de Venus, rejoveniment vaginal i tractament de l'augment del clítoris.

PLÀSTIA DE LLAVIS MENORS

La intervenció més freqüent en cirurgia íntima femenina és la reducció dels llavis menors anomenats també nimfes, si aquestes estructures estan augmentades poden donar molèsties no només en mantenir relacions sexuals sinó al vestir o realitzar altres activitats ja siguin esportives o d'altra índole, podent ser considerades també estèticament inadequades.

És una intervenció que es pot realitzar amb anestèsia local i sedació i en la qual es realitza una disminució d'aquestes estructures conservant la vora dels llavis sense que hi hagi cap alteració de la sensibilitat. La intervenció causa molt poques molèsties i la recuperació és ràpida. Moltes vegades aquesta alteració es troba associada amb una disminució dels llavis majors que es poden augmentar en la mateixa intervenció mitjançant injecció de greix pròpia, obtenint un resultat harmònic estèticament.

PLÀSTIA DE LLAVIS MAJORS

Quan els llavis majors són grans i sobresurten massa, a més d'ocasionar un efecte estètic no desitjat, poden donar molèsties. Mitjançant una intervenció quirúrgica que necessita anestèsia local i sedació, podem disminuir-los fins  aconseguir la mida desitjada i proporcionada.
Per contra la manca de desenvolupament dels llavis majors pot ser corregida, com es va esmentar anteriorment, mitjançant la infiltració de greix pròpia.

REDUCCIÓ DEL MONTE VENUS

De vegades el pubis està augmentat i no disminueix el seu volum amb la pèrdua de pes. Aquesta alteració pot ser tractada mitjançant una lipoescultura. Intervenció que es realitza sota anestèsia local i sedació. En segons quins casos es pot requerir a més de la liposucció, una resecció de pell que deixa una cicatriu just per sobre del pubis.

REJOVENIMENT VAGINAL

La vagina a conseqüència dels parts o pel pas del temps pot perdre to i presentar laxitud, aquesta alteració pot ser corregida mitjançant intervenció quirúrgica per reposar els músculs vaginals o estrènyer el canal vaginal.
Aquest tipus d'intervenció es realitza sota anestèsia general.

És important ressaltar que totes les intervencions de Cirurgia Íntima tenen com a objectiu corregir l'alteració estètica o funcional, preservant al cent per cent la sensibilitat.