Augment de Panxell

Panxells ben tornejades

Augment de Panxell

Malgrat la importància estètica de les cames, no s’ha prestat molta atenció a una part d’elles: els panxells. La seva falta de desenvolupament crea un efecte antiestètic creant formes que fan lletja la figura. A més, aquest defecte pot accentuar-ne d’altres, per contrast, como el gruix dels músculs o dels malucs.

El remei més eficaç és la col•locació de pròtesis que donen als panxells el volum i la forma desitjats.
De vegades, el problema afecta una sola cama, degut a un traumatisme o la poliomielitis; i fa encara més evident el defecte.
.

Procediment

La durada de la intervenció és aproximadament d’1hora. El procediment consisteix en realitzar una incisió de quatre centímetres de longitud prop del plec posterior del genoll. Així es crea una butxaca entre el ventre intern del múscul bessó i la seva aponeurosi. Això serveix per col•locar en aquesta cavitat una pròtesi adaptada a les necessitats de cada pacient. En aquest sentit s’ha de destacar que els implants són específics per a cada zona anatòmica.

Més informació sobre Augment de Panxell

Hospitalització

Recomanacions Preoperatori

Anestèsia

Cures Posteriors

Preguntes més freqüents

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

Des del punt de vista estètic, les pròtesis de panxell aconsegueixen molt bons resultats, tant en dones com en homes. Un panxell ben tornejat realça el contorn de la cama i la cuixa. Les cames, en general, són el suport pel qual comença un bona figura. Així doncs, la pròtesi donarà una millor proporció a tota l’extremitat inferior.

Dr. Jorge Planas

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

Els resultats d’augment de panxell són molt satisfactoris per la seva naturalitat. La implantació d’unes pròtesis permet corregir la seva manca de desenvolupament, aconseguint unes cames estèticament harmòniques i proporcionades.

Dr. Artur Carbonell