Augment de glutis

El secret d´uns glutis ferms

Augment de glutis

El desig de corregir imperfeccions, millorar l’aspecte i agradar, és natural tant en l’home com en la dona.

La regió glútia és una zona que ha anat guanyant més protagonisme en els últims anys; i es pot millorar estèticament amb la utilització de pròtesis especials que es trien per a cada cas en concret

Procediment

La intervenció és en posició de decúbit pron, és a dir, boca terrosa; i la cicatriu queda amagada al plec interior del gluti. A través d’aquesta incisió, les pròtesis glúties, especialment dissenyades per a aquesta zona, es col•loquen a nivell subfascial, submuscular o intramuscular, en funció de cada cas i del volum que es necessiti.

La duració de la intervenció acostuma a ser de entre 90 i 120 minuts. La pacient pot tornar a la seva activitat el dia següent de la intervenció
.

Més informació sobre Augment de glutis

Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

Cures posteriors

Preguntes mes freqüents

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

La nostra experiència ens demostra que, després de sotmetre’s a un augment de glutis, el pacient se sent molt satisfet perquè la cicatriu queda perfectament dissimulada en el plec entre les natges, el perfil de la zona ha millorat molt, i els teixits tornen a veure’s ferms. En el cas de les dones amb una forma natural de glutis "plana", quasi bé sens formes rodones, aquesta intervenció soluciona un problema estètic que, segons la meva experiència, ocasiona bastants complexos.

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

Els resultats són molt satisfactoris, el perfil de la zona millora molt i els teixits tornen a veure’s ferms. En el cas de les dones amb una forma natural de glutis "plana", aquesta intervenció soluciona un problema estètic que, segons la meva experiència, que pot ocasionar bastants complexos.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

Tot sovint és el propi pacient el que ve a la consulta amb una idea predeterminada de la forma que vol aconseguir.

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

La regió glútia és una zona que ha anat guanyant més protagonisme en els últims anys; i es pot millorar estèticament amb la utilització de pròtesis especials que es trien per a cada cas en concret. Els resultats són naturals.

Dr. Artur Carbonell