box image
Liposucció

La liposucció permet suprimir l’acumulació de greix de determinades zones del cos, com l’abdomen, cuixes, maluc i natges, que es resisteix a desaparèixer amb la pràctica regular d’exercici i el seguiment d’una dieta equilibrada. A través de l’aspiració del greix que sobra, s’aconsegueix modelar la zona tractada, amb la consegüent millora de la figura i el contorn..

box image
Cirurgia de l´abdomen

L’abdominoplàstia permet recuperar un ventre pla, eliminant la flacciditat i les acumulacions de greix de la zona de l’abdomen, mitjançant la reparació de la paret muscular.

box image
Lipoestructura - Coleman

La lipoestructura és la tècnica que ens permet restaurar i aportar volum o remodelar diferents zones del cos mitjançant la utilització del propi greix del pacient com a material de farciment.

box image
Augment de Panxell

Malgrat la importància estètica de les cames, no s’ha prestat molta atenció a una de les seves parts: els panxells. La seva falta de desenvolupament crea un efecte antiestètic amb formes que fan lletja la figura. La col•locació de pròtesi permet donar als panxells el volum i forma desitjats.

box image
Augment de glutis

Tant l’home com la dona tenen el desig natural de corregir imperfeccions i agradar.

La regió glútia és una zona que en els últims anys ha anat guanyant protagonisme, i la seva millora estètica es pot aconseguir amb la utilització de pròtesis especials per a cada cas concret.
 

box image
Cirurgía de varius

A més de poder convertir-se en un problema de salut, les telangièctasies i varius són un handicap estètic, que acomplexa cames de totes les edats. Per eliminar-les és imprescindible un diagnòstic exhaustiu i fer tractaments com la escleroteràpia o el làser, controlats per mans expertes.

box image
Pectus Excavatum

El pectus excavatum és una deformitat congènita de la caixa toràcica caracteritzada per pit enfonsat a la regió de l'estèrnum.

box image
Cirurgia Íntima Femenina

Existeixen deformitats congènites o adquirides en els genitals femenins que poden acomplexar o molestar la dona en la seva vida normal o sexual. Aquestes alteracions poden ser tractades quirúrgicament obtenint uns resultats òptims.

box image
Programa Postoperatori

Es tracta d'un programa postoperatori específic per a cada cirurgia en concret, que utilitza els aparells i tecnologia més avantguardista del moment per aconseguir una recuperació post quirúrgica el més ràpida possible.

box image
Lifting de Braços


A partir dels 40, la flacciditat en els braços comença a aparèixer en algunes dones.
És important distingir entre els diferents graus de flacciditat del contorn dels braços ja que l'elecció del mètode dependrà, en gran part, del grau de despenjament que presentin.