Excés Mamari Masculí

El secret d'un pectoral atractiu

Excés Mamari Masculí

La ginecomàstia és una alteració de la mama masculina que està augmentada de grandària. Aquesta alteració provoca problemes en l'home que, de vegades li poden impedir desenvolupar la seva vida amb total normalitat.

Quan parlem d'excés mamari masculí podem estar referint-nos a la seudoginecomastia oa la ginecomàstia, dues situacions que, per si mateixes, no impliquen cap risc per a la salut.
La falsa ginecomàstia es produeix quan, per obesitat general, la glàndula mamària alberga cúmuls localitzats de greix. La seva solució és senzilla i consisteix a realitzar una liposucció.

La ginecomàstia pròpiament dita és diferent, es dóna quan hi ha un desenvolupament del teixit mamari que el fa palpable o visible. En aquest cas el problema es soluciona mitjançant una intervenció quirúrgica que consisteix en l'extirpació del teixit glandular i, de vegades, la liposucció dels teixits grassos existents.

Procediment

De totes les intervencions que efectuem a la clínica per corregir l'excés de volum mamari masculí, el 70 per cent són casos de falsa ginecomàstia, que es solucionen practicant una liposucció de la zona.
La liposucció de la mama masculina és un procediment ràpid.

El temps de la intervenció sol ser d'uns trenta minuts.

Després administrar anestèsia general i esterilitzar la zona a tractar, el cirurgià efectua una minúscula incisió (únicament de tres mil·límetres), generalment en l'aixella, que permet la penetració d'una cànula per la qual es aspirarà el greix. Un cop finalitzada la succió del greix, ser retira la cànula i la incisió es tanca amb sutura. La cicatriu resultant és virtualment invisible gràcies al petitíssim mida de la incisió.

En el cas de tractar d'una ginecomàstia, l'objectiu és eliminar el teixit glandular, que baixa des del mugró fins al múscul pectoral.
La intervenció que també es realitza sota anestèsia general, té una durada d'entre 1 i 2 hores.

El cirurgià fa una incisió, generalment en l'aixella, i des d'allà s'extreu la glàndula.

Més informació sobre Excés Mamari Masculí

Hospitalització

Anestèsia

Cures posteriors

Cuidados posteriores

Preguntes mes frequents

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

La ginecomàstia és una alteració que pateixen els homes quan la seva mama augmenta de volum. Aquest problema, a més de provocar una deformitat estètica, pot arribar a impedir que la persona afectada porti una vida normal. El millor resultat s’obté quan la pell és elàstica i ferma, i s’adapta al nou contorn corporal.

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

La ginecomàstia, ja sigui amb liposucció o resecció, segons el cas, permet a l'home eliminar aquest excés de glàndula i greix mamari que tant l’acomplexa.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

És l’anomalia mamària més freqüent en el sexe masculí. Habitualment, el motiu principal de la consulta és el xoc emocional que aquesta alteració de la forma i volum de la mama masculina comporta, desencadenant un comportament d’ocultació en el desenvolupament de la vida quotidiana. El seu objectiu és aconseguir un aspecte normal del tòrax masculí, amb la mínima cicatriu. En aquest sentit, la liposucció ha sorgit com una de les tècniques més importants a aplicar a aquesta patologia. 

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

Per corregir la ginecomàstia, es treu l’excés de greix amb una liposucció; i en cas d’existir teixit mamari en excés, s’extirpa amb una petita incisió, obtenint com a resultat un tòrax ben definit. 

Dr. Artur Carbonell

El Dr. Jaume Masià explica els resultats

Aquesta tècnica que permet corregir l’augment desproporcionat de la mama, fa que l’hombre es trobi més a gust amb la seva nova imatge i torni a fer una vida amb tota normalitat.

Dr. Jaume Masià