Elevació de mames

Recupera la fermesa i turgència de les mames.

Elevació de mames

Els pits de la dona són, sens dubte, un dels elements més importants de la bellesa femenina i el emblema de la maternitat. La valoració estètica de la mida i configuració del pit femení es troba íntimament relacionada a factors ètnics i culturals, però en definitiva, tenir uns pits d'aspecte acceptable és un desig normal, de manera que una alteració en la seva forma pot tenir repercussions psicològiques que no han de ser subestimades.

La caiguda excessiva dels pits o ptosi es deu principalment a l'excés de volum, encara que també és freqüent després de diversos embarassos, per la distensió de la pell.

Les mames són òrgans formats per teixit glandular, greix i pell. No tenen suport ossi o muscular. Per tant, la seva única fixació és la pell que les envolta. Això fa que, moltes vegades, la pell no pugui, per si sola, mantenir alçats els pits, especialment si és voluminosos i pesats.

La correcció de les mames caigudes consisteix a elevar l'areola i el mugró donant forma i turgència al si. En aquesta intervenció no és necessari eliminar teixit mamari si el volum no és excessiu, només la pell que resulte sobrant. El resultat és un pit ferm i ben format.

Més informació sobre Elevació de mames

Recomanacions preoperatori

Anestèsia

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

Els pits de la dona són, sens dubte, un dels elements més importants de la bellesa femenina i l’emblema de la maternitat. La valoració estètica del volum i configuració del pit femení es troba íntimament relacionada amb factors ètnics i culturals, però de fet, tenir uns pits macos és un desig normal,; és per això que una alteració en la seva forma pot tenir repercussions psicològiques que no s’han de subestimar. 

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

La dona que després d’haver donat el pit o simplement degut al pas del temps, ha vist que el pit li cau, tot sovint comenta "no puc anar sense sostenidor". Amb aquesta operació aixequem novament el seu pit i tot i que les cicatrius residuals no són curtes, sí són molt ben tolerades per les pacients.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

En general, aquestes operacions tenen un postoperatori molt agraït. No són doloroses i les molèsties que poden ocasionar són pal·liades fàcilment amb analgèsics corrents. Les pacients surten de la clínica amb un sostenidor que els fa d’embenat, i a excepció de certs moviments que repercuteixen de manera directa en el pit, podran tenir una activitat bastant normal.

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

La cirurgia d’elevació mamària permet recuperar l’estètica i la feminitat del pit, que per motius diversos com els embarassos o la lactància, li han provocat una caiguda i un despenjament. El pit recuperarà la forma i projecció adequades. És important saber que després de l’elevació de pit, hi hauran unes cicatrius residuals, que s’aniran dissimulant amb el pas del temps, i que el seu cirurgià  farà l’impossible per a que es notin en la seva mínima expressió. 

Dr. Artur Carbonell

El Dr. Jaume Masià explica els resultats

La satisfacció de les pacients amb el resultat acostuma a ser molt bona, doncs el pit recupera la seva forma, turgència i fermesa. Després de la cirurgia, el pit evolucionarà de manera natural amb l’edat, canvis de pes i els canvis que el pas del temps produeixen en la pell.

Dr. Jaume Masià