box image
Augment de mames

La mamoplàstia d’augment és una tècnica de cirurgia de les mames destinada a millorar el volum i la forma del pit femení, aconseguint una millora estètica que farà que se senti millor amb si mateixa..

box image
Reducció de mames

La hipertròfia mamària és una afecció caracteritzada per un augment del volum de les mames pel damunt de les seves proporcions normals.

La reducció de mames o mamoplàstia de reducció és una tècnica quirúrgica que té com a objectiu principal la modificació de la forma i volum de la mama per adequar-la a les necessitats estètiques i funcionals de la pacient, aconseguint, a més d’una millora estètica, una millor qualitat de vida.
 

box image
Elevació de mames

La mastopèxia o elevació mamària és la cirurgia destinada al rejoveniment i correcció de les mames, que per diferents motius, com la lactància o l’aprimament, han provocat la seva caiguda, perdent la turgència i fermesa que les caracteritza.

box image
Cirurgía Reconstructiva Mamària

Hi ha diferents opcions de reconstrucció mamària per a les dones que s’han sotmès a cirurgia conservadora o mastectomia, i que busquen pal•liar les seqüeles del càncer de mama.

box image
Cirurgia de mugrons invertits

El mugró invertit és una alteració congènita que es produeix quan els conductes del mugró, anomenats galactòfors, són més curts de l'habitual, fet que provoca la retracció dels mugrons.

box image
Cirurgia de reducció de Mugrons

Per a algunes dones, uns mugrons excessivament grans poden ser motiu de complex, convertint el fet de vestir-se en una lluita diària per amagar, els seus mugrons.

box image
Excés Mamari Masculí

La ginecomàstia és una tècnica quirúrgica que permet solucionar l’alteració de la mama masculina, que de vegades adquireix un volum superior a l’habitual.

El tractament quirúrgic consisteix en l’extracció del contingut mamari a través  de liposucció amb petites incisions, generalment situades a l’aixella.

box image
Sindrome de Poland

La Síndrome de Poland és una malformació congènita toràcica, que es caracteritza per l'absència o desenvolupament incomplet del múscul pectoral major en un costat del cos
 

box image
Sinologia i patologia mamària

El concepte de Sinologia de Clínica Planas engloba l’estudi total i integrador de la mama normal i patològica, basant-se en la necessitat d’integrar totes les especialitats relacionades per obtenir una formació específica que abasti tot allò relacionat amb la mama.

box image
Unitat de Consell Genetic

La Unitat multidisciplinària d'Assessorament de Risc en Càncer de Mama de Clínica Planas, està altament especialitzada ,capacitada per resoldre i / o orientar la dona en base al seu risc personalitzat de càncer de mama.